ΕΠΟ

Αυτή είναι η νέα διοίκηση της ΕΠΟ

Αυτή είναι η νέα διοίκηση της ΕΠΟ
ΕΠΟ ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Διαβάστε ποιοι είναι οι 21 που όρισε το διαιτητικό δικαστήριο ως διοίκηση της ΕΠΟ για τους επόμενους δυο μήνες.

Το διαιτητικό δικαστήριο όρισε προσωρινή διοίκηση στην ΕΠΟ για τους επόμενους δυο μήνες. Αυτή αποτελείται από 21 άτομα τα οποία θα συνεδριάσουν τις επόμενες μέρες για να συγκροτηθούν σε σώμα και να βγει ο νέος πρόεδρος της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας, έστω και προσωρινός.

Από τα 21 άτομα τα 11 θα προέρχονται από την λίστα του Βίκτωρα Μητρόπουλου χωρίς να συμπεριλαμβάνεται ο ίδιος. Επίσης πέντε ονόματα θα είναι από την συμπολίτευση της ΕΠΟ και πέντε από την αντιπολίτευση.

Από την λίστα του Βίκτωρα Μητρόπουλου στη νέα διοίκηση μπαίνουν οι: Νικόλας Μαχλάς, Γιώργος Στράτος, Στυλιανός Σφακιανάκης, Τάκης Αγραφιώτης, Γεώργιος Σκαρτάδος, Γεώργιος, Κασιμάτης, Μίμης Δομάζος, Αριστείδης Καμάρας Στυλιανός Βαλαώρας, Θεοφάνης Τουντζιάρης και Βασίλης Παναγιωτάκης.

Από την συμπολίτευση της ΕΠΟ οι πέντε που έχουν οριστεί είναι οι: Τζανόπουλος, Γαβριηλίδης, Παππάς, Καραβασίλης και Παπαπετρίδης.

Και τέλος από την αντιπολίτευση της ΕΠΟ οι πέντε είναι οι: Νικόλαος Βακάλης, Παναγιώτης Δημητρίου, Βούρβαχης, Σταράκης, Γκίτσιος

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

TAGS ΕΠΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ