ΕΠΟ

Αθώος ο Γραμμένος για το αδίκημα της πλαστογραφίας

Γραμμένος

Αθώος ο Γραμμένος για το αδίκημα της πλαστογραφίας

Η Επιτροπή Δεοντολογίας έκρινε αθώο τον πρόεδρο της ΕΠΣ Μακεδονίας, Βαγγέλη Γραμμένο για το αδίκημα της πλαστογραφίας, το οποίο σημαίνει πως θα είναι κανονικά υποψήφιος στις εκλογές της ΕΠΟ.

Αθώο έκρινε τον Βαγγέλη Γραμμένο η Επιτροπή Δεοντολογίας για το αδίκημα της πλαστογραφίας. Ο πρόεδρος της ΕΠΣ Μακεδονίας κατηγορείτο για την έκδοση βεβαιώσεων σε δύο προπονητές ερασιτεχνικών κατηγοριών.

Η υπόθεση είχε παραπεμφθεί στο Δικαστικό Τμήμα της Επιτροπής Δεοντολογίας και την εισήγηση για απαγόρευση ενασχόλησης με το ποδόσφαιρο για τρία χρόνια έχει κάνει ο ερευνητής της υπόθεσης, Δημήτρης Νικητόπουλος.

Τελικά, την ευθύνη ανέλαβε υπάλληλος της ΕΠΣ Μακεδονίας, ο οποίος τόνισε ότι δεν γνώριζε ότι άλλαξε ο κανονισμός κι ότι οι βεβαιώσεις έπρεπε να εκδίδονται από την ΕΠΟ και όχι από τις Ενώσεις, καθώς ήταν σε καλοκαιρινές διακοπές.

Η υπεράσπιση του Γραμμένου εκτιμά πως η απόφαση θα είναι αθωωτική και για τη δεύτερη υπόθεση, καθώς την ευθύνη για πλαστογραφία έχει αναλάβει ο πρώην γενικός γραμματέας του συνδέσμου προπονητών Μακεδονίας.

Αυτό σημαίνει πως ο Γραμμένος θα είναι κανονικά υποψήφιος για την προεδρία της ΕΠΟ στις εκλογές.

Photo Credits: Eurokinissi

 
SHARE

BEST OF NETWORK

Το αεροβιοδυναμικό πρόγραμμα που θα σε στεγνώσει

Μια προπόνηση με συνδυαστικές κινήσεις για γρήγορα αποτελέσματα.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

 

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΟ SPORT24