ΕΠΟ

Ασφαλιστικά μέτρα κατά της ΕΠΟ

Ασφαλιστικά μέτρα κατά της ΕΠΟ
INTIME SPORTS

Οι ΕΠΣ Κιλκίς και Ηρακλείου κατέθεσαν την Παρασκευή (24/5) ασφαλιστικά μέτρα κατά της ΕΠΟ και ζητούν έκπτωση του Διοικητικού Συμβουλίου και διορισμό προσωρινής διοίκησης. Διαβάστε τους λόγους

Οι ΕΠΣ Κιλκίς και Ηρακλείου κατέθεσαν την Παρασκευή (24/5) ασφαλιστικά μέτρα κατά της ΕΠΟ και με τα οποία ζητούν έκπτωση του Διοικητικού Συμβουλίου και διορισμό προσωρινής διοίκησης.

Η κλήση επιδόθηκε στα γραφεία της Ομοσπονδίας και τα ασφαλιστικά μέτρα θα συζητηθούν την Τρίτη (28/5) στο Ειρηνοδικείο Αθηνών.

Η έκπτωση του Δ.Σ της ΕΠΟ ζητείται για τους ακόλουθους λόγους:

"1. Επειδή κακώς προσελήφθη από την ΕΠΟ, συγγενικό πρόσωπο του προέδρου της

2. Επειδή ο εκτελεστικός γραμματέας της ΕΠΟ, δεν διαθέτει τα τυπικά προσόντα βάσει του καταστατικού για τη θέση που κατέχει (πτυχίο ΑΕΙ και ξένης γλώσσας)

3. Επειδή τροποποιήθηκε ο Κανονισμός Επαγγελματιών Ποδοσφαιριστών μεσούσης της αγωνιστικής περιόδου, με την υπογραφή του "ποδοσφαιρικού μνημονίου", κατά παράβαση των κανονισμών.

4. Επειδή η συγχώνευση Γ' και Δ' Εθνικής σε μία κατηγορία, έγινε μεσούσης της αγωνιστικής περιόδου κατά παράβαση των κανονισμών.

5. Επειδή η σύμβαση με το Travel Plan που υπεγράφη από την προηγούμενη διοίκηση και εφαρμόζεται από την παρούσα, δεν πέρασε από το Δ.Σ.της ΕΠΟ

6. Επειδή σε κάθε Δ.Σ της ΕΠΟ, παρίστανται εκ περιτροπής πέντε αναπληρωματικά μέλη, των οποίων η αποζημίωση βαραίνει την Ομοσπονδία".

TAGS ΕΠΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ