ΕΠΟ

Αρεοπαγίτες στο τακτικό δικαστήριο της ΕΠΟ

Αρεοπαγίτες στο τακτικό δικαστήριο της ΕΠΟ
INTIME SPORTS

Αρεοπαγίτες στο τακτικό δικαστήριο της ΕΠΟ και όχι Πρωτοδίκες όπως είχε συμφωνηθεί στα τέλη Σεπτέμβρη έπειτα από συνάντηση του Σταύρου Κοντονή με τον Γιώργο Γκιρτζίκη.

Ο υφυπουργός Αθλητισμού, Σταύρος Κοντονής, στα τέλη του Σεπτέμβρη είχε έρθει σε συμφωνία με τον Γιώργο Γκιρτζίκη, ώστε να αντικατασταθούν οι δικαστές που όρισε η ΕΠΟ στο Τακτικό Διαιτητικό Δικαστήριο στις αρχές του καλοκαιριού (Βασίλειος Ανδρόνικος, Δημήτριος Μαζαράκης, Ευάγγελος Καρδαμάκης, Γεώργιος Ζώης, Κωνσταντίνος Πετρόπουλος, πρώην ποδοσφαιρικός εισαγγελέας) από τη λίστα που είχε στα χέρια της η Ομοσπονδία με τακτικούς δικαστές από το Πρωτοδικείο.

Λίστα από την οποία στελεχώθηκαν οι πειθαρχικές επιτροπές της ΕΠΟ και τα πρωτοβάθμια πειθαρχικά όργανα σε Super League, Football League.

Στην πορεία ο Σταύρος Κοντονής ζήτησε την συγκρότηση του συγκεκριμένου δικαστηρίου με Αρεοπαγίτες και η ΕΠΟ δεν έφερε αντίρρηση αν και μέχρι τον Σεπτέμβρη ήταν ανένδοτη. Πρόεδρος, λοιπόν, έπειτα από υπόδειξη του Άρειου Πάγου ορίστηκε ο Καλαματιανός Χαράλαμπος και αναπληρωτής ο Γεωργάς Δημήτριος.

Τακτικά μέλη ορίστηκαν οι πρόεδροι εφετών Γεώργιος Παπανδρέου, Κωνσταντίνος Μπαλντάς και αναπληρωματικό ο Ανδρέας Παπαδημητρίου.

Είχαν μπλοκάρει οι υποθέσεις

Το Τακτικό Διαιτητικό Δικαστήριο έχει συγκροτηθεί σε σύνθεση και πλέον ανοίγει ο δρόμος για να εξεταστούν οι εκκρεμείς υποθέσεις, μεταξύ των οποίων η αίτηση του Απόλλωνα Σμύρνης για αναψηλάφηση της απόφασης της Super League για παραμονή στην κατηγορία του Λεβαδειακού και όχι άνοδο της ομάδας της Ριζούπολης στη θέση της Κέρκυρας.

Σε εκκρεμότητα είναι και η υπόθεση της Βέροιας έπειτα από την απολογία του Γκιγέρμο Πέρεθ στον ανακριτή διαφθοράς Γιώργο Ανδρεάδη για την υπόθεση της "εγκληματικής οργάνωσης".

TAGS ΕΠΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ