ΕΠΟ

Απολύσεις στην ΕΠΟ για το Κύπελλο Ελλάδας

Απολύσεις στην ΕΠΟ για το Κύπελλο Ελλάδας
ΕΠΟ ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο διευθυντής αγωνιστικού τμήματος της ΕΠΟ και ανθρώπινου δυναμικού, Χρήστος Υφαντής πλήρωσε το μάρμαρο για τις πρόσφατες γκάφες στο Κύπελλο Ελλάδας.

Ο λόγος γίνεται για τον ορισμό σε... νυχτερινή ώρα των αγώνων Σπάρτη - Ολυμπιακός, Αγροτικός Αστέρας - Ξάνθη, Αιγινιακός - Αστέρας Τρίπολης σε γήπεδα χωρίς προβολείς και των παιχνιδιών Πανιώνιου–Πανσερραϊκόύ, Πλατανιά – ΑΟ Χανίων σε λάθος ημέρες κατά παραβίαση του ΚΑΠ που θέλει ανάμεσα σε δύο αγώνες μία ομάδας να μεσολαβούν δύο πλήρη 24ωρα.

Η ανακοίνωση της Επιτροπή Εξομάλυνσης αναφέρει ότι εφεξής το σύνολο των αρμοδιοτήτων της διεύθυνσης αγωνιστικού (στην οποία υπάγεται μεταξύ άλλων το Κύπελλο Ελλάδας), αναλαμβάνει ο Ζήσης Βρύζας.

Από την ΕΠΟ πάντως, διαψεύδουν ότι η απόλυση έχει να κάνει με τις γκάφες στο Κύπελλο Ελλάδας προσθέτοντας ότι με βάση το νέο οργανόγραμμα στο αγωνιστικό τμήμα, ο Χρήστος Υφαντής δεν θα είχε αντικείμενο. Η αλήθεια όμως είναι ότι επί ημερών της Επιτροπής Εξομάλυνσης είχε τεθεί ήδη στο περιθώριο και δεν είχε αντικείμενο ενασχόλησης. Ως διευθυντής αγωνιστικού του χρεώθηκε η συγκεκριμένη γκάφα και η απομάκρυνση του, η πρώτη επί ημερών Επιτροπής Εξομάλυνσης, επισπεύσθηκε.

Η απόφαση πάρθηκε από την Επιτροπή Εξομάλυνσης που συνεδρίασε το μεσημέρι της Παρασκευής (09/12) και ήταν ομόφωνη. Να σημειωθεί ότι ο Χρήστος Υφαντής είναι στους 34 κατηγορούμενους για την υπόθεση της “εγκληματικής οργάνωσης” αλλά η πρόταση του εισαγγελέα Σταμάτη Δασκαλόπουλου είναι απαλλακτική για την περίπτωση του.

Photo Credits: Eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Αλλαγές στην ΕΠΟ μετά την γκάφα στο Κύπελλο!
TAGS ΕΠΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ