ΕΠΟ

Αντέδρασαν για τις δηλώσεις Γκιρτζίκη

Αντέδρασαν για τις δηλώσεις Γκιρτζίκη
Γκιρτζίκης ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Η πρόθεση του Γκιρτζίκη να μην παραιτηθεί, δεν έμεινε ασχολίαστη από τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ και τους συνεργάτες των Μελισσανίδη - Αλαφούζου.

Λίγη ώρα μετά την ολοκλήρωση της συνάντησης των Αλαφούζου - Μελισσανίδη, με την απ' ευθείας επικοινωνία με τον Σαββίδη, ο πρόεδρος της ΕΠΟ, Γιώργος Γκιρτζίκης, προχώρησε σε δηλώσεις και κατέστησε σαφές ότι δεν προτίθεται να παραιτηθεί. Επίσης, επιτέθηκε στους τρεις άντρες, αμφισβητώντας ότι επιθυμούν να εξυγιάνουν το ελληνικό ποδόσφαιρο και τους κατηγόρησε για ιδιοτελείς σκοπούς.

Οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ ενοχλήθηκαν από τη δημόσια τοποθέτηση του Γκιρτζίκη και στα γραφεία της Τούμπας έλεγαν χαρακτηριστικά: "ο άνθρωπος που δεν είδε τον ημιτελικό Κυπέλλου που διοργανώνει, πανηγυρίζει που εκλέχτηκε ως μόνος υποψήφιος... Θα τα πούμε μαζί του εν ευθέτω χρόνω".

Σε διαφορετικό μήκος ήταν η αντίδραση των συνεργατών των Αλαφούζου - Μελισσανίδη, οι οποίοι σχολίαζαν ότι "δεν ασχολούμαστε με δηλώσεις υποψηφίων πρώην προέδρων", επιθυμώντας, προφανώς, να καταδείξουν τη βεβαιότητα τους ότι ο Γκιρτζίκης σύντομα θα αποτελέσει παρελθόν από την ΕΠΟ.

TAGS ΕΠΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ