ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΙΑ | ΚΑΙΣΑΡΗΣ
Δάνειο στον ΠΑΟ μέσω Μαρινάκη
Ο Κώστας Καίσαρης γράφει για το αυτονόητο: Για το πόσο ανάγκη έχει ο Ολυμπιακός έναν ισχυρό Παναθηναϊκό. Σε σημείο που να έτρεχε να του εξασφαλίσει το δάνειο.
Αναβολή για την επόμενη Τρίτη (4/10) πήρε η εκδίκαση των υποθέσεων της ΑΕΛ και του Πανσερραϊκού. Δείτε το έγγραφο της ΟΥΕΦΑ στην ΕΠΟ.
Την επόμενη Τρίτη (4/10) θα εκδικαστεί τελικά η προσφυγή της ΑΕΛ και του Πανσερραϊκού στο Τακτικό Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ.
Οι δύο ομάδες που βρέθηκαν στα γραφεία της ΕΠΟ την Τρίτη (27/9) επικαλέστηκαν ασθένεια του κοινού δικηγόρου τους Γιώργου Στράτου και έτσι η υπόθεση πήρε αναβολή (σ.σ. υπέρ της αναβολής ήταν και ο Ολυμπιακός Βόλου).
ΑΕΛ και Πανσερραϊκός με την προσφυγή τους ζητούν να ισχύσει η απόφαση υποβιβασμού του Ολυμπιακού Βόλου και της Καβάλας (σ.σ. της Πειθαρχικής Επιτροπής της Super League) και όχι η αφαίρεση βαθμών (σ.σ. της Επιτροπής Εφέσεων της ΕΠΟ), ώστε να πάρουν τη θέση τους στη μεγάλη κατηγορία (σ.σ. η υπόθεση αυτή δεν έχει σχέση με τον υποβιβασμό του Ολυμπιακού Βόλου και της Καβάλας από την ΕΕΑ).
Μάλιστα, ο πρόεδρος της ΑΕΛ, Κώστας Πηλαδάκης, που έδωσε το παρών παρουσίασε μία γνωμοδότηση της UEFA, που αναφέρει πως όταν υποβιβάζονται ομάδες για πειθαρχικά αδικήματα πρέπει να παραμένουν ομάδες ίδιας κατηγορίας, εφόσον δεν υπερβαίνεται ο αριθμός των ομάδων σε ένα πρωτάθλημα.
Επίσης, ΑΕΛ και Πανσερραϊκός στηρίζονται στην απόφαση για τον Ηρακλή, όπου ο Αστέρας Τρίπολης έμεινε στην μεγάλη κατηγορία. Πλέον θα περιμένουμε μέχρι την επόμενη Τρίτη (4/10) για να μάθουμε ποιες θα είναι οι δύο ομάδες που θα συμπληρώσουν την φετινή Super League.
Εάν δικαιωθούν από το Τακτικό Δικαστήριο της ΕΠΟ η ΑΕΛ και ο Πανσερραϊκός, τότε θα παραμείνουν στην Super League, εάν όχι, τότε τις δύο θέσεις θα πάρουν ομάδες της Football League και συγκεκριμένα ο Λεβαδειακός και η Δόξα Δράμας.
Το έγγραφο της ΟΥΕΦΑ στην ΕΠΟ όπως το παρουσίασε ο Κώστας Πηλαδάκης
Το μπέρδεμα με τις ομάδες που είναι να πάρουν τις θέσεις του Βόλου και τις Καβάλας συνεχίζεται, αφού η ΟΥΕΦΑ με έγγραφο που έστειλε στην ΕΠΟ ξεκαθαρίζει πως σε περίπτωση που κάποια ομάδα δεν πάρει πιστοποιητικό, τότε δεν θα πρέπει να αντικατασταθεί από σύλλογο της δεύτερης κατηγορίας.


Ο Κώστας Καίσαρης γράφει για το αυτονόητο: Για το πόσο ανάγκη έχει ο Ολυμπιακός έναν ισχυρό Παναθηναϊκό. Σε σημείο που να έτρεχε να του εξασφαλίσει το δάνειο.
Μπαρτσελόνα και Αθλέτικ θα συναντηθούν για όγδοη φορά σε τελικό Κυπέλλου. Διαβάστε στο Sport24.gr την ιστορία των βασκο-καταλανικών αναμετρήσεων, από τη στέψη του Αλφόνσο το 1902 μέχρι τον πρώτο τίτλο της Pep Team το 2009 (φωτογραφίες, videos)
Ο Όλοφ Μέλμπεργκ ζήτησε νέα παράταση για να απαντήσει στον Ολυμπιακό. Την ερχόμενη Τετάρτη θα έρθει στην Ελλάδα ο μάνατζερ του Ιμπαγάσα. Όλες οι εξελίξεις στο Sport24.gr
Ένα περίεργο δέμα έκανε την εμφάνιση του στο Γκραντ Πρι του Μονακό με τους πυροτεχνουργούς να πραγματοποιούν ελεγχόμενη έκρηξη.
Οι επαγγελματικές υποχρεώσεις ματαίωσαν το ραντεβού ανάμεσα σε Γιάννη Αλαφούζο και Ανδρέα Βγενόπουλο
Το όνομα του αδερφού του Παναγιώτη Βλαχοδήμου, Οδυσσέα, έπεσε στο τραπέζι την ώρα που έκλεινε η μεταγραφή του νεαρού άσου της Ξάνθης.