ΕΠΟ

Αναμένοντας το σκεπτικό της απόφασης Σκουτέρη για το ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός

SUPERLEAGUE / ÐÁÏÊ - ÏÓÖÐ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ÐÁÏÊ - ÏÓÖÐ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Μέσα στην εβδομάδα, ίσως και αύριο (20/3), θα γίνει γνωστό το σκεπτικό της απόφασης του Δημήτρη Σκουτέρη για το ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός και την επιστροφή των τριών βαθμών στον "Δικέφαλο", καθώς και το σβήσιμο των δυο αγωνιστικών κεκλεισμένων.

Τα ξημερώματα της Κυριακής (11/3), η επιτροπή εφέσεων της ΕΠΟ έβγαλε απόφαση για το ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός, δικαιώνοντας ουσιαστικά τον "Δικέφαλο του Βορρά" για το ρολό ταμειακής μηχανής στο πρόσωπο του Όσκαρ Γκαρθία, αφού ο πρόεδρος της επιτροπής, Δημήτρης Σκουτέρης, αποφάσισε την επιστροφή των τριών βαθμών στην ομάδα της Θεσσαλονίκης και παράλληλα "σβήστηκαν" οι δυο αγωνιστικές κεκλεισμένων των θυρών.

Η ΑΕΚ είχε ανέβει στη Θεσσαλονίκη για να παίξει το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ, γνωρίζοντας ότι είναι στο +5 και το γήπεδο θα είναι άδειο και εντέλει η διαφορά έπεσε στους δυο βαθμούς και η Τούμπα θα ήταν κατάμεστη. Η αλήθεια είναι πως προκάλεσε αντιδράσεις η απόφαση αυτή και μάλιστα το ότι βγήκε τέτοια ώρα (01:00), αλλάζοντας τα δεδομένα του αγώνα των "Δικεφάλων", έφερε και την δίωξη κατά του Σκουτέρη από την επιθεωρήτρια των δικαστηρίων.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, στην πρόσφατη επίσκεψη της επιτροπής παρακολούθησης, οι εκπρόσωποι της FIFA είχαν αναρωτηθεί ποιος δικαστής ανακοίνωσε απόφαση τα ξημερώματα και μάλιστα την ημέρα που επρόκειτο να διεξαχθεί ένα κρίσιμο ντέρμπι στην έδρα της ομάδας που ήταν κατηγορούμενη στην υπόθεση.

Από 'κει και πέρα, από τις 11 Μαρτίου ως σήμερα, άπαντες περιμένουν να μάθουν το σκεπτικό της απόφασης για το ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός. Έχουν περάσει αρκετές ημέρες (8) και ακόμα δεν έχει γνωστοποιηθεί, κάτι πάντως που αναμένεται να συμβεί τις επόμενες ημέρες.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ίσως και αύριο (20/3) θα γίνει γνωστό το σκεπτικό, αλλά και αν δεν συμβεί το επόμενο 24ωρο, την τρέχουσα εβδομάδα θα γνωρίζουμε πώς ο κ. Σκουτέρης άλλαξε την πρωτόδικη απόφαση του οργάνου της Super League. Δεν είναι βέβαια η πρώτη φορά που αργεί χαρακτηριστικά να βγει προς τα έξω ένα σκεπτικό, όμως πρόκειται για ένα συμβάν στην Τούμπα που πήρε μεγάλες διαστάσεις. Σίγουρα αναμένεται με ενδιαφέρον...

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΕΠΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ