ΕΠΟ

Ανακοίνωση από την ΚΕΔ για τους ρέφερι

Ανακοίνωση από την ΚΕΔ για τους ρέφερι
ΚΕΔ

Η ΚΕΔ εξέδωσε ανακοίνωση που αφορά τις αγωνιστικές δοκιμασίες των διεθνών και υποψήφιων διεθνών διαιτητών και βοηθών, αλλά και τις αντίστοιχες για τους τραυματίες και αποτυχόντες διαιτητές. Διαβάστε τι αναφέρει.

Από την Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας, σε ό,τι αφορά τις αγωνιστικές δοκιμασίες των διεθνών και υποψήφιων διεθνών διαιτητών και βοηθών, αλλά και τις αντίστοιχες για τους τραυματίες και αποτυχόντες διαιτητές, ανακοινώνονται τα παρακάτω:

1. Οι αγωνιστικές δοκιμασίες (FIFA TEST) για όλους τους διεθνείς και υποψηφίους διεθνείς διαιτητές και βοηθούς διαιτητές θα διεξαχθούν στο Εθνικό Στάδιο Νέας Ιωνίας στις 9/9/2015, με ώρα προσέλευσης για τους διαιτητές στις 06:30, για τους βοηθούς διαιτητές στις 07:00, για τις γυναίκες διαιτητές στις 07:30 και για τους διαιτητές σάλας (5Χ5) στις 08:00.

2. Οι αγωνιστικές δοκιμασίες (Υο-Υο και Ariet) για τους τραυματίες και αποτυχόντες διαιτητές όπως προβλέπεται και περιγράφεται στο άρθρο 22 (παρ. 6, παρ. 7 και παρ. 9) του Κανονισμού Διαιτησίας Ποδοσφαίρου-Υλοποίησης και Εφαρμογής θα διεξαχθούν στο Εθνικό Αθλητικό Κέντρο Νεότητας Αγίου Κοσμά στις 9/9/2015, με ώρα προσέλευσης για τους βοηθούς διαιτητές στις 17:00 και τους διαιτητές στις 18:00.

TAGS ΕΠΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ