ΕΠΟ

Αλλαγές στις επιτροπές από την ΕΠΟ

Αλλαγές στις επιτροπές από την ΕΠΟ
INTIME SPORTS

Αρκετές είναι οι αλλαγές που έγιναν σε επιτροπές της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας. Στην Επιτροπή διεθνών σχέσεων ο Βούρβαχης. Νέα διοργάνωση από την ΕΠΟ το Κύπελλο Γ' Εθνικής.

Αρκετές είναι οι αλλαγές που έγιναν σε επιτροπές της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας, κατά την διάρκεια του Διοικητικού Συμβουλίου της Παρασκευής (2/8).

Συγκεκριμένα, ο κ. Προύντζος αντικαταστάθηκε από την προεδρία των επιτροπών Κυπέλλου και ασφάλειας-βίας, όπως και ο Οικονομίδης από την προεδρία της επιτροπής διεθνών σχέσεων, στην οποία τοποθετήθηκε ο Α' αντιπρόεδρος, κ. Βούρβαχης.

Όσον αφορά στις υπόλοιπες επιτροπές, ο πρόεδρος της ΕΠΟ, Γιώργος Σαρρής ανέλαβε την προεδρία της Επιτροπής νομικών θεμάτων αντί του Ανασόπουλου και της επιτροπής ΜΜΕ και δημοσίων σχέσεων, της οποίας πρόεδρος ήταν ο Παπακωνσταντίνου.

Στην επιτροπή ασφάλειας- βίας την θέση του Προύντζου πήρε ο Σταθόπουλος και στην επιτροπή Κυπέλλου ο Γαβριηλίδης.

Στην τεχνική επιτροπή τοποθετήθηκαν οι Μαζαράκης και Ελευθεριάδης. Στην επιτροπή της Δ' Εθνικής στην θέση του Μπρατσόλη τοποθετήθηκε ο πρόεδρος της ΕΠΣ Ανατολικής Αττικής, Παπαμακάριος.

Στη επιτροπή μεικτών ομάδων την θέση του Δημητρίου πήρε ο Παπακωνσταντίνου. Στην επιτροπή ειδικών μορφών ποδοσφαίρου έγιναν μέλη ο Παπαχρήστος και ο Ξάνθος.

Νέα διοργάνωση του Κύπελλο Γ' Εθνικής

Στο μεταξύ, μια νέα διοργάνωση θα κάνει τη νέα σεζόν η ΕΠΟ με αφορμή την Γ' Εθνική και θα είναι το Κύπελλο Ερασιτεχνών Γ' Εθνικής.

Στη διοργάνωση θα συμμετέχουν όλες οι ομάδες της Γ' Εθνικής, οι οποίες δεν θα πάρουν μέρος στα τοπικά Κύπελλα των Ενώσεων.

Οι διοργανώσεις των Κυπέλλων των ΕΠΣ θα διεξαχθούν κανονικά, χωρίς τη συμμετοχή ομάδων Γ' Εθνικής, ενώ στη συνέχεια θα πάρουν μέρος στο Κύπελλο Ερασιτεχνών της ΕΠΟ.

Στο τέλος της σεζόν, θα διεξαχθεί ένα παιχνίδι Σούπερ Καπ, ανάμεσα στον Κυπελλούχο Ερασιτεχνών και στον Κυπελλούχο της Γ' Εθνικής.

TAGS ΕΠΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ