ΕΠΟ

Αγραφιώτης σε Γραμμένο: "Ζούμε την απόλυτη ξεφτίλα του ποδοσφαίρου"

ΔΣ ΚΑΙ ΕΚΤΑΚΤΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΝΕΛΕΥΣΗ ΤΗΣ SUPERLEAGUE (ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / Eurokinissi Sports)
ΔΣ ΚΑΙ ΕΚΤΑΚΤΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΝΕΛΕΥΣΗ ΤΗΣ SUPERLEAGUE (ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI

Ο εκ των αντιπροέδρων της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Τάκης Αγραφιώτης, σύμφωνα με την πλευρά των Πειραιωτών, εξέφρασε τα παράπονά του στο Δ.Σ. της ΕΠΟ για τη διαιτησία του ντέρμπι με την ΑΕΚ και έκανε λόγο για ξεφτίλα του ποδοσφαίρου.

Στο Δ.Σ. της ΕΠΟ, ο εκ των αντιπροέδρων της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Τάκης Αγραφιώτης, απευθυνόμενος στον πρόεδρο της ΕΠΟ, Βαγγέλη Γραμμένο, εξέφρασε τα παράπονά του για τη διαιτησία του ντέρμπι με την ΑΕΚ και έκανε λόγο για ξεφτίλα του ποδοσφαίρου.

"Κύριε Γραμμένε, εσείς δεν έχετε ακούσει τι γίνεται στη Β' Εθνική. Δεν ακούσατε τις δηλώσεις του κ. Περέιρα; Τίποτα δεν ξέρετε; Ζούμε την απόλυτη ξεφτίλα του ποδοσφαίρου και οι πρωταγωνιστές αυτής είναι και μέσα στην Ομοσπονδία.

Χθες παίζαμε με τη Γιουβέντους, τη φιναλίστ του Champions League, μια παγκόσμια δύναμη. Παίζαμε 90 λεπτά αμυντικά και δεν πήραμε κάρτα. Και εδώ ο Σιδηρόπουλος βγάζει κίτρινη άνευ λόγου και αιτίας στον καλύτερό μας παίκτη από το τρίτο λεπτό. Εσείς δεν βλέπετε τι γίνεται;", είπε ο Τάκης Αγραφιώτης.

Ο Βαγγέλης Γραμμένος απάντησε πως δεν γίνεται κουβέντα για κάρτες και πέναλτι στο συμβούλιο, ενώ πρέπει να τονιστεί πως ο κ. Αγραφιώτης καταψήφισε την επέκταση της σύμβασης του Αλέξη Δέδε στην ΕΠΟ.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΕΠΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ