ΕΠΟ
 

Παρασκευή 21 Ιουλ. 2017

ΤΙ ΖΗΤΑΕΙ ΤΩΡΑ Ο ΓΚΑΝΕΖΟΣ

Την Τρίτη (25/7) η εκδίκαση Εσιέν κατά του Παναθηναϊκού

Για την Τρίτη (25/7) έχει οριστεί από το Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ η συνεδρίαση που θα ασχοληθεί με την έφεση που έχει ασκήσει ο Εσιέν κατά της απόφασης που βγήκε υπέρ του στις 27 Ιουνίου.

Τρίτη 18 Ιουλ. 2017

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Η UEFA στο Υπουργείο Αθλητισμού για την πάταξη της βίας

Σε εξέλιξη βρίσκεται συνάντηση μεταξύ του Υφυπουργού Αθλητισμού, Γιώργου Βασιλειάδη και αξιωματούχων της UEFA με αντικείμενο συζήτησης την πάταξη της βίας στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Τρίτη 11 Ιουλ. 2017

ΕΚΛΟΓΕΣ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΣΕΝΤΡΑ

Προς ψήφιση η τροπολογία, προς εκλογές η ΕΠΟ

Εντός της ημέρας (11/7) θα κατατεθεί από τον υφυπουργό αθλητισμού, Γιώργο Βασιλειάδη, η τροπολογία που αναμενόταν, ώστε να ανοίξει ο δρόμος για τη διεξαγωγή εκλογών στην ΕΠΟ.

Πέμπτη 06 Ιουλ. 2017

ΑΓΩΝΑΣ ΔΡΟΜΟΥ ΓΙΑ ΕΚΛΟΓΕΣ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΣΕΝΤΡΑ

Τρέχουν όλοι για τις εκλογές πριν το νέο πρωτάθλημα

Μάχη με τον χρόνο δίνουν όλοι οι εμπλεκόμενοι ,ώστε να διευθετηθούν όλα τα ζητήματα και να γίνουν οι εκλογές της ΕΠΟ στις προβλεπόμενες ημερομηνίες.

Παρασκευή 30 Ιουν. 2017

ΕΤΟΙΜΟΣ ΝΑ ΗΓΗΘΕΙ ΤΗΣ ΕΠΟ

Γραμμένος: "Έχει ανοίξει ο δρόμος για εκλογές"

Ο πρόεδρος της ΕΠΣ Μακεδονίας και υποψήφιος πρόεδρος της ΕΠΟ, Βαγγέλης Γραμμένος, μίλησε για τα αποτελέσματα στην Γενική Συνέλευση της ΕΠΟ, την τροποποίηση του καταστατικού και τις επικείμενες εκλογές.

ΕΓΚΡΙΘΗΚΑΝ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟΥ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ

Αποφάσεις Τακτικής Γενικής Συνέλευσης ΕΠΟ

Με ψήφους 140 υπέρ και 32 κατά εγκρίθηκαν οι προτάσεις για την τροποποίηση του Καταστατικού της ΕΠΟ. Επίσης, οι εκπρόσωποι των ΕΠΣ ενέκριναν τα πεπραγμένα της Εκτελεστικής Επιτροπής, τους ισολογισμούς, τον προϋπολογισμό και τις χρηματοοικονομικές περσινές καταστάσεις.

ΕΒΛΕΠΕ ΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΑ "ΑΚΟΥΣΕ"

Πρόεδρος ΕΠΣ Λακωνίας σε εκπρόσωπο UEFA: "Μην κοιτάτε το κινητό σας"

Ο πρόεδρος της ΕΠΣ Λακωνίας, Παναγιώτης Καρράς, την "είπε" στον εκπρόσωπο της UEFA, Ζόραν Λάκοβιτς, επειδή την ώρα που μιλούσε, κοίταζε το κινητό του και δεν τον πρόσεχε.

"ΑΛΛΑΖΕΙ ΣΕΛΙΔΑ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ"

Βασιλειάδης: "Εποχή διαφάνειας και χρηστής διακυβέρνησης"

Ο Γιώργος Βασιλειάδης έκανε λόγο για αλλαγή σελίδας μετά από την έγκριση του νέου καταστατικού της ΕΠΟ και μίλησε για "εποχή διαφάνειας και λογοδοσίας".

"ΡΟΝΤΕΟ" ΣΤΗΝ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΗΣ ΕΠΟ

Επίθεση Τζώρτζογλου σε Δρόσο: "Είσαι άσχετος με το ποδόσφαιρο"

Ο Νίκος Τζώρτζογλου επιτέθηκε στον Ιωάννη Δρόσο και στον Κωστάκη Κουτσοκούμνη, μίλησε για το ελληνικό ποδόσφαιρο, το οποίο χαρακτήρισε διεφθαρμένο και... "Σούπερ Μάρκετ", ενώ υπήρξε ένταση με μέλη της Συνέλευσης, μεταξύ άλλων και με τον Βαγγέλη Γραμμένο. Σκέψεις να κατέβει στις εκλογές.

140 "ΝΑΙ", 32 "ΟΧΙ"

Εγκρίθηκαν οι τροποποιήσεις στο Καταστατικό της ΕΠΟ!

Με 140 "ΝΑΙ" και μόλις 32 "ΟΧΙ", πέρασαν οι αλλαγές στο Καταστατικό της ΕΠΟ, αφού για να υπάρξει έγκριση, χρειάζονταν τα 3/4 των ψήφων, κάτι που εντέλει συνέβη. Έκπληξη με Τρίκαλα και Χανιά, διάσπαση στις ψήφους της Μεσσηνίας. Οι ομιλίες πριν την ψηφοφορία.

ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΑΛΛΑΓΕΣ ΠΟΥ ΠΡΟΤΕΙΝΕ Η ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ

Οι τροποποιήσεις της FIFA στο σχέδιο καταστατικού της ΕΠΟ

Το Sport24.gr βρίσκεται στην Γ.Σ. της ΕΠΟ και σας παρουσιάζει ποιες είναι οι τροποποιήσεις που προτείνει η Παγκόσμια Ομοσπονδία ποδοσφαίρου στην ΕΠΟ. Ποια άρθρα καταργούνται, ποιες λέξεις αφαιρούνται και ποιες είναι οι αναδιατυπώσεις που έχουν γίνει.

ΤΙ ΕΙΠΕ ΣΤΗΝ Γ.Σ. Ο ΖΟΡΑΝ ΛΑΚΟΒΙΤΣ

UEFA: "Επιτυχημένη η ΠΔΕ αν οδηγήσει την ΕΠΟ σε εκλογές"

Ο εκπρόσωπος της UEFA, Ζόραν Λάκοβιτς, μιλώντας στην Γ.Σ. της ΕΠΟ, αναφέρθηκε στις αλλαγές που επίκεινται στο καταστατικό της Ομοσπονδίας, τονίζοντας πως η ΠΔΕ έκανε καλή δουλειά, αλλά θα πρέπει να οδηγήσει σε εκλογές την Ομοσπονδία, ώστε να επανέλθει στην ομαλότητα και στην κανονικότητα.

Η ΟΜΙΛΙΑ ΤΟΥ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ

FIFA στην Γ.Σ. της ΕΠΟ: "Επιλογή το Grexit, αλλά δεν το θέλουμε"

Ο εκπρόσωπος της FIFA, Νοντάρ Αχαλκάτσι, ανέφερε στην ομιλία του στην Γ.Σ. της ΕΠΟ ότι ο κίνδυνος του ποδοσφαιρικού Grexit είναι ένα ενδεχόμενο, αν και θα ήθελε να αποφευχθεί.

Πέμπτη 29 Ιουν. 2017

ΠΟΤΕ ΑΝΑΜΕΝΕΤΑΙ Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΓΙΑ ΤΙΜΩΡΙΑ Η ΟΧΙ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ

Η ΕΠΟ καταθέτει υπόμνημα για τα επεισόδια στη Ζένιτσα

H FIFA ζήτησε απ' την ΕΠΟ να καταθέσει υπόμνημα για όσα έλαβαν χώρα στην επεισοδιακή αναμέτρηση μεταξύ της Ελλάδας και της Βοσνίας στη Ζένιτσα για την προκριματική φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2018.

Τετάρτη 28 Ιουν. 2017

ΟΙ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΣΥΝΟΜΟΣΠΟΝΔΙΕΣ ΣΤΙΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΤΗΣ ΕΠΟ (30/6)

FIFA και UEFA δίνουν το παρών στην Γ.Σ. της ΕΠΟ

Στην Αθήνα θα βρεθεί αντιπροσωπεία των FIFA και UEFA για την Γ.Σ. της ΕΠΟ που θα γίνει την Παρασκευή (30/6, 10:00) και θα έχει ως βασικό θέμα την ψήφιση του νέου καταστατικού της Ομοσπονδίας.

Τρίτη 27 Ιουν. 2017

ΠΟΣΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΟΦΕΙΛΟΝΤΑΙ ΣΤΟΥΣ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΠΩΣ ΘΑ ΚΑΤΑΒΛΗΘΟΥΝ

Δυσαρέσκεια στην Λίγκα για τις δηλώσεις Δρόσου

Στην Super League απορούσαν με τα λεγόμενα του προέδρου της προσωρινής διοικούσας επιτροπής της ΕΠΟ, Γιάννη Δρόσου, για τις οφειλές προς τους διαιτητές και υποστήριζαν ότι δεν έχει τη σωστή πληροφόρηση.

Παρασκευή 23 Ιουν. 2017

ΤΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΕ Η ΕΙΣΗΓΗΤΡΙΑ, ΑΝΝΑ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ

Αντιδράσεις και διαφωνίες της Ν.Δ. για το νομοσχέδιο για τον αθλητισμό

Την έντονη διαφωνία της με τον τρόπο που νομοθετεί η Κυβέρνηση, φέρνοντας άλλο ένα νομοσχέδιο με τη μορφή του επείγοντος, εξέφρασε η Αναπληρωτής Τομεάρχης Πολιτισμού και Αθλητισμού της Νέας Δημοκρατίας, Άννα Καραμανλή. Τι τονίζει η αξιωματική αντιπολίτευση.

Πέμπτη 22 Ιουν. 2017

ΣΤΗΝ ΔΙΑΡΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΜΟΡΦΩΤΙΚΩΝ ΥΠΟΘΕΣΕΩΝ

Αύριο (23/6) αρχίζει στην Επιτροπή η εξέταση του νομοσχέδιου για ΕΠΟ

Η Διαρκής Επιτροπή Μορφωτικών Υποθέσεων θα συνεδριάσει αύριο (23/6) με θέμα ημερίσιας διάταξης: Επεξεργασία και εξέταση του σχεδίου νόμου του Υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού "Τροποποιήσεις του ν.2725/1999 (Α΄121) και άλλες διατάξεις".

ΣΧΕΔΙΟ ΝΟΜΟΥ ΜΕ ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΤΡΟΠΟΛΟΓΙΩΝ

Ανοίγει ο δρόμος για τις εκλογές στην ΕΠΟ μέσω Βουλής

Σχέδιο νόμου με εισαγωγή τροπολογιών κατατέθηκε στη Βουλή από το Υπουργείο Πολιτισμού και Αθλητισμού, με το οποίο δίνεται η δυνατότητα σύστασης συνέλευσης στην ΕΠΟ. Τι έστειλε η FIFA προς ψήφιση στην ΕΠΟ.

ΕΜΕΙΝΑΝ ΑΝΑΛΛΟΙΩΤΕΣ ΟΙ ΠΟΙΝΕΣ ΣΤΟΥΣ ΔΙΚΕΦΑΛΟΥΣ

Απορρίφθηκαν οι εφέσεις ΠΑΟΚ και ΑΕΚ

Η Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ απέρριψε τις εφέσεις που άσκησαν οι ΠΑΕ ΠΑΟΚ και ΑΕΚ κατά αποφάσεων της Πειθαρχικής Επιτροπής για τα επεισόδια στον τελικό του Κυπέλλου, καθώς επίσης και την πρόσθετη παρέμβαση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός.

Τρίτη 20 Ιουν. 2017

ΤΡΕΙΣ ΔΙΕΚΔΙΚΟΥΝ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΟΥ ΕΙΣΑΓΓΕΛΑ

Οι υποψήφιοι για την θέση του Μπαξεβάνη

Νέος αναπληρωτής ποδοσφαιρικός εισαγγελέας αναλαμβάνει στην ΕΠΟ μετά την παραίτηση του Στέφανου Μπαξεβάνη, λόγω της δημοσιότητας που πήρε η παρουσία του στο Final-4 της Πόλης, υποστηρίζοντας τον Ολυμπιακό. Ποιοι είναι οι υποψήφιοι.

Δευτέρα 19 Ιουν. 2017

ΥΨΟΥΣ 3.500 ΕΥΡΩ ΤΟ ΠΑΡΑΒΟΛΟ ΤΟΥ "ΓΗΡΑΙΟΥ"

Εξώδικο Παναγόπουλου στην ΕΠΟ για την παρακράτηση του παράβολου του Ηρακλή

Το παράβολο του Ηρακλή, ύψους 3.500 ευρώ, παρακράτησε η ΕΠΟ, παρότι η έφεσή του περί μη χορήγησης άδειας συμμετοχής ση Super League δεν συζητήθηκε. Ο δικηγόρος, Γ. Παναγόπουλος, που εκπροσωπούσε τον "γηραιό" στην υπόθεση, κατέθεσε εξώδικο κατά της Ομοσπονδίας.

Σάββατο 17 Ιουν. 2017

Η ΠΡΩΤΗ ΗΜΕΡΑ ΤΟΥ ΠΡΩΤΟΥ FAIR PLAY FESTIVAL

H χαρά του παιχνιδιού

Η πρώτη ημέρα του 1ου Fair Play Festival που οργανώνει η ΕΠΟ με τη συμμετοχή κοριτσιών από Ακαδημίες ποδοσφαίρου της Αττικής, ολοκληρώθηκε με επιτυχία και ευτυχία στα πρόσωπα των αθλητριών, των προπονητών και των γονέων τους.

Παρασκευή 16 Ιουν. 2017

ΓΙΑ ΑΝΕΞΟΦΛΗΤΑ ΧΡΕΗ

Πειθαρχική δίωξη σε Χανιά και Πανελευσινιακό από τον Σιμιτζόγλου

Ο ποδοσφαιρικός εισαγγελέας, Κωνσταντίνος Σιμιτζόγλου, άσκησε νέα πειθαρχική δίωξη κατά των Χανίων και του Πανελευσινιακού για χρέη που δεν έχουν εξοφληθεί.

ΔΥΣΦΟΡΙΑ ΣΤΗ ΔΙΟΡΓΑΝΩΤΡΙΑ ΑΡΧΗ

Έντονη ενόχληση στη Λίγκα με τα πειθαρχικά όργανα της ΕΠΟ

Στη Super League είναι έντονα ενοχλημένοι με την καθυστέρηση που υπάρχει για τις αποφάσεις από τα πειθαρχικά όργανα της ΕΠΟ και εκφράζουν την έντονη δυσφορία τους.

ΑΥΤΟΕΞΑΙΡΕΘΗΚΕ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΕΦΕΣΕΩΝ

Θα συζητηθούν ξανά οι εφέσεις ΠΑΟΚ και ΑΕΚ

Ο πρόεδρος της Επιτροπής Εφέσεων αυτοεξαιρέθηκε από την υπόθεση των επεισοδίων του τελικού του Κυπέλλου Ελλάδας και οι εφέσεις των ΠΑΟΚ και ΑΕΚ θα συζητηθούν ξανά.

Πέμπτη 15 Ιουν. 2017

ΤΙ ΖΗΤΑ Η ΕΠΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΥΦΥΠΟΥΡΓΟ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ

Επιστολή Δρόσου σε Βασιλειάδη για την Γ.Σ. της ΠΔΕ/ΕΠΟ

Επιστολή στον υφυπουργό Αθλητισμού, Γιώργο Βασιλειάδη, έστειλε ο πρόεδρος της ΠΔΕ/ΕΠΟ, Ιωάννης Δρόσος, με αφορμή την Γενική Συνέλευση της Ομοσπονδίας στις 30 Ιουνίου. Ποιο είναι το πρόβλημα και τι ζητάει.

ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΗΣ ΕΠΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

ΕΠΣ Ηρακλείου σε FIFA - UEFA: "Τα προβλήματα έχουν αγγίξει την γελοιότητα"

Mακροσκελή επιστολή στη FIFA και στην UEFA για τα κακώς κείμενα επί των ημερών της ΠΔΕ/ΕΠΟ έστειλε η ΕΠΣ Ηρακλείου και μεταξύ άλλων κατακεραυνώνει τον Κωστάκη Κουτσοκούμνη και τον Σταύρο Κοντονή. "Το ποδόσφαιρο είναι σήμερα εκτός ελέγχου", τονίζεται μεταξύ άλλων.

Τετάρτη 14 Ιουν. 2017

ΣΤΟΥΣ ΚΟΡΥΦΑΙΟΥΣ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ Ο ΣΙΔΗΡΟΠΟΥΛΟΣ

Έμεινε στην elite ο Σιδηρόπουλος, άνοδος για Κομίνη

Στους κορυφαίους διαιτητές της Ευρώπης θα βρίσκεται και τη νέα αγωνιστική περίοδο ο Τάσος Σιδηρόπουλος, καθώς θα παραμείνει στην κατηγόρια elite της UEFA.

ΕΡΩΤΗΣΗ ΣΤΟΝ ΥΦΥΠΟΥΡΓΟ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ

Καραμανλή σε Βασιλειάδη: "Σε επιτροπεία το ποδόσφαιρο και μετά τις εκλογές;"

Η Άννα Καραμανλή κατέθεσε ερώτηση στον υφυπουργό Αθλητισμού, Γιώργο Βασιλειάδη, για το ελληνικό ποδόσφαιρο, το ενδεχόμενο grexit, τις εκλογές και ζητά απαντήσεις σε συγκεκριμένα ερωτήματα.

UNIQUE

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΟ SPORT24