ΕΛΛΑΔΑ

Επιθετικός ζήτησε να ακυρωθεί το γκολ του!

Επιθετικός ζήτησε να ακυρωθεί το γκολ του!
Επιθετικός ζήτησε να ακυρωθεί το γκολ του!

Ο επιθετικός του Τσικλητήρα Πύλου, Γιώργος Καλδής, προέβη σε μία αξιέπαινη κίνηση, καθώς παραδέχθηκε πως έκανε χέρι στο γκολ που πέτυχε. Ο διαιτητής το ακύρωσε και του έδειξε "μπλε" κάρτα (video)

Το παιχνίδι ήταν για τις ερασιτεχνικές κατηγορίες της Μεσσηνίας και συγκεκριμένα ανάμεσα στον ΑΕ Λογγά με τον Τσικλητήρα Πύλου.

Οι φιλοξενούμενοι νίκησαν με 2-0, όμως ενώ το σκορ ήταν στο 0-0 ο επιθετικός του Τσικλητήρα προέβη σε μία κίνηση που σπάνια βλέπουμε στο ποδόσφαιρο.

Ο Γιώργος Καλδής, λοιπόν, σκόραρε με το χέρι (1-0), όμως στη συνέχεια παραδέχθηκε πως έκανε παράβαση στον διαιτητή που με τη σειρά του το ακύρωσε.

Μάλιστα ο διαιτητής του έδειξε την "μπλε" κάρτα, κάτι που βλέπουμε σπάνια σε ποδοσφαιρικούς αγώνες, με τον κόσμο να αποθεώνει τον ποδοσφαιριστή. Τι είναι όμως η "μπλε" κάρτα;

Η "μπλε κάρτα" είναι το βασικό μέσο που έχει στη διάθεσή του ο διαιτητής για να επιβραβεύσει δημόσια μια ενέργεια ποδοσφαιριστή ή προπονητή που προωθεί το "δίκαιο παιχνίδι" (fair play). Η επίδειξή της πρέπει να γίνεται με τρόπο καθαρό και έντονο, ώστε να την αντιλαμβάνονται οι θεατές.

TAGS ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ