ΕΛΛΑΔΑ

Επίθεση σε σύνδεσμο του Παναθηναϊκού στου Ζωγράφου

Επεισόδια κατα την διάρκεια της πορείας της ΓΣΕΕ-ΑΔΕΔΥ για το ασφαλιστικο,Πέμπτη 4 Φεβρουαρίου 2016 (EUROKINISSI/ΣΤΕΛΙΟΣ ΜΙΣΙΝΑΣ)
Επεισόδια κατα την διάρκεια της πορείας της ΓΣΕΕ-ΑΔΕΔΥ για το ασφαλιστικο,Πέμπτη 4 Φεβρουαρίου 2016 (EUROKINISSI/ΣΤΕΛΙΟΣ ΜΙΣΙΝΑΣ) EUROKINISSI

Επίθεση με βόμβες μολότοφ έγινε σε σύνδεσμο του Παναθηναϊκού στου Ζωγράφου, το βράδυ της Τρίτης (27/9) από αγνώστους που επέβαιναν σε μηχανάκια.

Ακόμη ένα επεισόδιο βίας έκανε την εμφάνισή του το βράδυ της Τρίτης (27/9), αυτή τη φορά στου Ζωγράφου. Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει ήδη γνωστά, περίπου είκοσι άτομα (δίχως διακριτικά) που επέβαιναν σε μηχανάκια, πέταξαν βόμβες μολότοφ σε σύνδεσμο φίλων του Παναθηναϊκού στου Ζωγράφου.

Εντός αυτού υπήρχαν μάλιστα άτομα, τα οποία βγήκαν έξω και υπήρξε ανταλλαγή αντικειμένων και επεισόδια στους γύρω δρόμους, με αποτέλεσμα να προκληθούν μικρές υλικές ζημιές.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του News247 : " Οι αστυνομικοί θεωρούν πως πρόκειται για καθαρή πράξη αντιποίνων έναντι των προηγούμενων επιθέσεων με χειροβομβίδα σε γραφεία συνδέσμου του Ολυμπιακού στο Παγκράτι και με βόμβες μολότοφ στον Πειραιά. Την έρευνα για τα περιστατικά έχει αναλάβει η Υποδιεύθυνση Αντιμετώπισης Βίας στους Αθλητικούς Χώρους και εκφράζονται φόβοι για κλιμάκωση της βίας και των επιθέσεων και αντεπιθέσεων μεταξύ των οπαδών".

Η φωτογραφία είναι αρχείου

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ