ΕΛΛΑΔΑ

Επίθεση και απειλές κατά της ζωής του Αλέξη Κούγια

Επίθεση και απειλές κατά της ζωής του Αλέξη Κούγια
Κούγιας INTIME SPORTS

Ο Αλέξης Κούγιας δέχθηκε επίθεση στο "Ελευθέριος Βενιζέλος" από τον ιδιοκτήτη του ΑΟ Χανίων, Ηρακλή Νύκταρη. "Μου είπε πως είμαι τελειωμένος", δήλωσε στο Sport24.gr.

Ένα νέο επεισόδιο έλαβε χώρα μεταξύ του ιδιοκτήτη της ΑΕΛ Αλέξη Κούγια και του αντίστοιχου των ΑΟ Χανίων, Ηρακλή Νύκταρη. Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, ο γνωστός ποινικολόγος δέχθηκε επίθεση την ώρα που ετοιμαζόταν να πετάξει προς τα Χανιά ( για μία υπόθεση) από τον κ. Νύκταρη ο οποίος συνελήφθη λίγο αργότερα.

Το Sport24.gr επικοινώνησε με τον Αλέξη Κούγια ο οποίος όχι μόνο επιβεβαίωσε τα όσα συνέβησαν, αλλά μας τόνισε πως απειλήθηκε η ζωή του.

"Την ώρα που ετοιμαζόμουν να επιβιβαστώ στην πτήση μου ένας άγνωστος ήρθε από πίσω και με γρονθοκόπησε δυο φορές στο χώρο της κοιλιακής χώρας. 'Επεσα κάτω και μόλις γύρισα αναγνώρισα τον κ. Νύκταρη", μας είπε αρχικά και συνέχισε:

"Την ώρα του περιστατικού μου είπε πως "είσαι τελειωμένος" και λίγο αργότερα τράπηκε σε φυγή. Όπως έμαθα συνελήφθη λίγο αργότερα στο χώρο του αεροδρομίου. Τα πάντα είναι καταγεγραμμένα και έχω ήδη καταθέσει μηνύσεις".

Γιατί συνέβη τώρα αυτό;

"Όπως γνωρίζετε πριν λίγες ημέρες συναντήθηκα με τον Υφυπουργό αθλητισμού Σταύρο Κοντονή και του ανέλυσα με κάθε λεπτομέρεια πως λειτουργεί το σάπιο σύστημα. Βρίσκομαι σε μία μεγάλη ομάδα όπως η ΑΕΛ και γνωρίζουν καλά όλοι πως δεν είναι εύκολο να τα βάλουν μαζί μας. Για τους εγκληματίες αναφέρομαι. Δεν μπορούν να τα βάλουν με αυτή την πόλη και τον κόσμο της. Όλοι, ακόμα τα πολιτικά πρόσωπα, είναι στο πλευρό μου με σκοπό κάποια στιγμή να σταματήσει αυτό που συμβαίνει στο ποδόσφαιρο".

Από την πλευρά του ο κ. Νύκταρης κατέθεσε επίσης μήνυση κατά του γνωστού ποινικολόγου στην οποία αναφέρει πως δέχθηκε απειλές.

TAGS ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ