ΕΛΛΑΔΑ

Στον ΑΠΣ Λέοντα ο 38χρονος Τζιωρτζιόπουλος

ºË¦¶¤¤Ã º°¤¤¹£¶°-꼦
cup kalithea-olympiakos
Τζιωρτζιόπουλος ºE¦¶¤¤A º°¤¤¹£¶°-Aª¼¦ CUP KALITHEA-OLYMPIAKOS

Το 2012-2013 έπαιξε για τελευταία φορά σε επαγγελματικό επίπεδο ο Σταύρος Τζιωρτζιόπουλος. O άλλοτε αμυντικός του Ολυμπιακού θα ενισχύσει την προσπάθεια του ΑΠΣ Λέοντα.

Ο Σταύρος Τζιωρτζιόπουλος αποφάσισε να ενισχύσει την προσπάθεια του ΑΠΣ Λέοντα, κατόπιν πρωτοβουλίας του Κυριάκου Καραταΐδη, στον οποίο ανήκει η ομάδα! Σε ηλικία 38 ετών ο άλλοτε μπακ του Ολυμπιακού θα δώσει ορισμένα ματς με την ομάδα της Φυλής, που συμμετέχει στην Ε­ΠΣΔΑ Αθη­νών

Τελευταία του ομάδα ήταν ο Θρασύβουλος, τη σεζόν 2012-2013, όταν έπαιξε μαζί του 29 παιχνίδια στη Football League. Ξεκίνησε την καριέρα του από το Κερατσίνι και το 1998 τον απέκτησε ο Ολυμπιακός. Το 1999 δόθηκε δανεικός στον Ηρακλή, ενώ το 2002 μετακόμισε στον Ακράτητο.

Την επόμενη σεζόν έπαιξε στον Πανιώνιο και το 2004 τον ενέταξε στο δυναμικό της η ΑΕΚ. Το 2007 έκανε ένα σύντομο πέρασμα από την κυπριακή Ομόνοια, ενώ το 2008 υπέγραψε στην Ξάνθη. Ακολούθως έπαιξε σε Πανθρακικό, ΑΕΛ Καλλονής και Θρασύβουλο.

Μετά την ομάδα της Φυλής ο Τζιωρτζιόπουλος συμφώνησε τον Αύγουστο του 2013 με το Ηράκλειο, που τότε συμμετείχε στο τοπικό.

Photo credits: Action Images

TAGS ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ