ΕΛΛΑΔΑ

Επίσημο: Ο Θεοδωρίδης γενικός γραμματέας της UEFA

Επίσημο: Ο Θεοδωρίδης γενικός γραμματέας της UEFA
Θεοδωρίδης

Ο Θόδωρος Θεοδωρίδης αποτελεί τον διάδοχο του Τζάνι Ινφαντίνο στη θέση του γενικού γραμματέα της UEFA. Σπουδαία ελληνική επιτυχία η εκλογή του.

Οι πληροφορίες που ήθελαν τον Θόδωρο Θεοδωρίδη να αποτελεί το φαβορί προκειμένου να διαδεχτεί τον Τζάνι Ινφαντίνο στη θέση του γενικού γραμματέα της UEFA επιβεβαιώθηκαν. Είναι πλέον οριστικό.

Ο Πέδρο Πίντο, υπεύθυνος επικοινωνίας της UEFA, επιβεβαίωσε ότι ο Θεοδωρίδης, γιος του εκ των αντιπροέδρων της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Σάββα, είναι ο διάδοχος του Ιταλοελβετού, ο οποίος προ ημερών εξελέγη πρόεδρος της FIFA. Αναμφισβήτητα είναι μια σπουδαία στιγμή για τον Έλληνα παράγοντα, ο οποίος μέχρι πρότινος ήταν διευθυντής του τμήματος των εθνικών ομοσπονδιών και αναπληρωτής γραμματέας της UEFA.

Ο Θόδωρος Θεοδωρίδης εργάζεται στην UEFA από το 2008 και πλέον κατέχει την δεύτερη πιο σημαντική θέση στην Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία ποδοσφαίρου. Ακόμα, στο πλαίσιο της συνεδρίασης της Παρασκευής (4/3), στη Νιόν, έγινε γνωστό ότι η τεχνολογία γραμμής θα εφαρμοστεί στον εφετινό τελικό του Champions League, στο Μιλάνο, αλλά και σε αυτόν του Europa League, στη Βασιλεία.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

TAGS ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ