ΕΛΛΑΔΑ

Επέστρεψε στη Ζάκυνθο μετά τη μεταμόσχευση ο Κουτσούκης

Επέστρεψε στη Ζάκυνθο μετά τη μεταμόσχευση ο Κουτσούκης

Στην Ελλάδα επέστρεψε ο 22χρονος ποδοσφαιριστής της Ζακύνθου, Λεωνίδας Κουτσούκης, ο οποίος υπεβλήθη σε μεταμόσχευση μυελού των οστών και συγκίνησε τη φίλαθλη κοινή γνώμη με την περιπέτεια της υγείας του.

Ύστερα από ενάμιση χρόνο επέστρεψε στη Ζάκυνθο, στο σπίτι του. Ο 22χρονος ποδοσφαιριστής της νησιωτικής ομάδας, Λεωνίδας Κουτσούκης, συγκίνησε τη φίλαθλη (κι όχι μόνο) ελληνική κοινή γνώμη με την περιπέτεια υγείας του.

Ενδεικτικά αναφέρεται ότι μεταξύ άλλων η ΠΑΕ ΑΕΚ μέσω του επίσημου λογαριασμού της στα social media έκανε έκκληση για αίμα, οι τότε αρχηγοί των Ατρομήτου και Παναιτωλικού (Φυτανίδης και Κούσας αντίστοιχα) και ο διαιτητής της αναμέτρησης των δύο ομάδων Βαγγέλης Κιοτζένης μετά από πρωτοβουλία των ανθρώπων της ομάδας του Περιστερίου έκαναν την εμφάνιση τους με μπλουζάκια που έγραφαν: "Λεωνίδα συνέχισε, εσύ θα νικήσεις", ενώ κι ο Έλληνας διεθνής επιθετικός της Γκενκ, Νίκος Καρέλης, προσέφερε σε δημοπρασία τη φανέλα της Εθνικής Ελλάδος που φορούσε απέναντι στην Κύπρο για να μαζευτούν χρήματα. Οικονομική ενίσχυση προσέφερε και η Εθνική Ανδρών της Ελλάδας.

Ο Λεωνίδας Κουτσούκης επέστρεψε στη Ζάκυνθο από το Αμβούργο, όπου και υποβλήθηκε σε μεταμόσχευση μυελού των οστών. Συνεχίζει να αναρρώνει, σε ένα στάδιο αποθεραπείας κατά το οποίο απαιτείται προσοχή. Ο 22χρονος ποδοσφαιριστής δείχνει να βγαίνει νικητής από την πιο σημαντική "μάχη" της ζωής του.

Πηγή: Ioniansports

TAGS ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ