ΕΛΛΑΔΑ

Επαφή με Ράγιο Βαγιεκάνο ο Μυροφορίδης

Επαφή με Ράγιο Βαγιεκάνο ο Μυροφορίδης
Μυροφορίδης INTIME SPORTS

Ο Παύλος Μυροφορίδης, που διατέλεσε εφέτος τεχνικός διευθυντής του Ηρακλή, βρέθηκε προ ημερών στην Ισπανία και σύμφωνα με πληροφορίες είχε επαφή με τη Ράγιο Βαγιεκάνο. Διαβάστε το ρεπορτάζ.

Δύο ανόδους στη Superleague μετρά στο βιογραφικό του ο Παύλος Μυροφορίδης. Η μία με τον Απόλλωνα Σμύρνης και η άλλη με τον Ηρακλή. Από τον Γηραιό ο Μακεδόνας αποτέλεσε παρελθόν και για να διασφαλίσει τα χρήματα που του οφείλονται, μάλιστα, κινήθηκε δικαστικά.

Τις τελευταίες ώρες το όνομά του συνδέθηκε με τον ΟΦΗ. Σύμφωνα με πληροφορίες, προ ημερών βρέθηκε στην Ισπανία και είχε συνάντηση με τους ιθύνοντες της ισπανικής Ράγιο Βαγιεκάνο. Ο Μυροφορίδης, αν προχωρήσει το deal, θα αποτελέσει σκάουτ της ομάδας του Βαγιέκας στην Ελλάδα και στις Βαλκανικές χώρες.

Η Ράγιο Βαγιεκάνο συμμετείχε εφέτος στην Primera Division και τερμάτισε στην 11η θέση. Όταν ομαλοποιηθεί η κατάσταση στη χώρα και εφόσον γίνει άμεσα η πρόταση από τους Ισπανούς, ο Έλληνας τιμ μάνατζερ θα βρεθεί ξανά στη χώρα της Ιβηρικής για να συνάψει συνεργασία.

Follow me on Twitter: Dimitris Samolis

TAGS ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ