ΕΛΛΑΔΑ

Ενός λεπτού σιγή στην μνήμη των θυμάτων της Σαπεκοένσε

Ενός λεπτού σιγή στην μνήμη των θυμάτων της Σαπεκοένσε

Η ΕΠΟ εξέδωσε ανακοίνωση και γνωστοποίησε πως από σήμερα, Τετάρτη (30/11), θα τηρηθεί ενός λεπτού σιγή σ' όλα τα γήπεδα της Ελλάδας στη μνήμη των θυμάτων του αεροπορικού δυστυχήματος.

Όπως αναμενόταν, η ΕΠΟ ανακοίνωσε πως θα τηρηθεί ενός λεπτού σιγή στις αναμετρήσεις των εθνικών διοργανώσεων στην μνήμη των θυμάτων του αεροπορικού δυστυχήματος που συνέβη στην Κολομβία και μεταξύ των οποίων ήταν τα μέλη της Σαπεκοένσε.

Μάλιστα, η απόφαση έχει ισχύ από σήμερα, Τετάρτη (30/11) και θα λάβει τέλος την επόμενη Τετάρτη (07/12), όταν κι ολοκληρώνεται το σύνολο των αγωνιστικών δραστηριοτήτων. Θυμίζουμε πως ανάλογο αίτημα κατέθεσε κι η ΠΑΕ Παναθηναϊκός στη Super League.

Η ανακοίνωση της ΕΠΟ:

Με απόφαση της Προσωρινής Διοικούσας Επιτροπής της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας θα τηρηθεί ενός λεπτού σιγή στη μνήμη των θυμάτων του αεροπορικού δυστυχήματος που συνέβη στην Κολομβία και μεταξύ των οποίων ήταν τα μέλη του ποδοσφαιρικού συλλόγου Σαπεκοένσε.

Η απόφαση αφορά σε όλους τους αγώνες από σήμερα, Τετάρτη 30/11/2016, έως και την προσεχή Τετάρτη 7/12/2016, οπότε ολοκληρώνεται το σύνολο των αγωνιστικών δραστηριοτήτων των εθνικών διοργανώσεων.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Συμβολική κίνηση του Παναθηναϊκού για τα θύματα της Σαπεκοένσε
TAGS ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ