ΕΛΛΑΔΑ

"Ενέδρα θανάτου" πριν το Ολυμπιακός - Άντερλεχτ

"Ενέδρα θανάτου" πριν το Ολυμπιακός - Άντερλεχτ

Επίθεση σε αστυνομικούς από εξαγριωμένους χούλιγκαν έλαβε χώρα πριν την αναμέτρηση του Ολυμπιακού με την Άντερλεχτ το βράδυ της Πέμπτης (25/02). Διαβάστε τι ακριβώς συνέβη και πώς 11 άνδρες των ΜΑΤ κατέληξαν στο νοσοκομείο.

Στον αέρα πυροβόλησαν άνδρες της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. το βράδυ της Πέμπτης έξω από το στάδιο "Καραϊσκάκης" για να ξεφύγουν από την ενέδρα αγριεμένων χούλιγκαν. Ανώτατοι αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ. κάνουν λόγο για "ενέδρα θανάτου" που είχαν ως αποτέλεσμα να τραυματιστούν 11 αστυνομικοί.

Το περιστατικό, σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, οφείλεται στις λανθασμένες επιλογές, μεμονωμένης χρησιμοποίησης ανδρών της ομάδας ΔΙ.ΑΣ., των οποίων η αποστολή είναι η πάταξη της εγκληματικότητας και όχι οι οργανωμένες ομάδες χούλιγκαν.

Όλα ξεκίνησαν στις 20:00 το απόγευμα της Πέμπτης όταν η αποστολή της Άντερλεχτ αναχώρησε από γνωστό ξενοδοχείο της λεωφόρου Συγγρού με προορισμό το γήπεδο Καραϊσκάκη. Ξαφνικά μία ομάδα περίπου 200 οπαδών του Ολυμπιακού προσέγγισαν με μοτοπορεία το ξενοδοχείο. Έκλεισαν όλο το μήκος της λεωφόρου Συγγρού διακόπτοντας κατά διαστήματα την πορεία της αποστολής με σκοπό την πρόκληση φόβου στα μέλη της.

Οκτώ ομάδες ΔΙ.ΑΣ. έφθασαν σταδιακά εκεί επιχειρώντας να εκτρέψουν τους οπαδούς στον παράδρομο της λεωφόρου Συγγρού, χωρίς να τα καταφέρουν. Η μοτοπορεία συνέχισε να κινείται στη λεωφόρο Ποσειδώνος με κατεύθυνση το ποδοσφαιρικό στάδιο μέσω της αερογέφυρας στην οδό Καραολή Δημητρίου ακολουθούμενη από τις ομάδες ΔΙ.ΑΣ..

Διαβάστε τι ακριβώς συνέβη μετά...

Πηγή: Huffington Post

Η φωτογραφία είναι αρχείου

TAGS ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ