ΕΛΛΑΔΑ

Ενέδρα στον Καλογερόπουλο έξω από το γήπεδο της Ηλιούπολης

SUPERLEAGUE / ÎÁÍÈÇ - ÏÓÖÐ / (Á) (Ä) / (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ÎÁÍÈÇ - ÏÓÖÐ / (Á) (Ä) / (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Καταγγελία στην ΓΑΔΑ από τον Χαράλαμπο Καλογερόπουλο για ενέδρα που του έστησαν κουκουλοφόροι με μηχανάκια έξω από το γήπεδο της Ηλιούπολης.

Ένα εφιαλτικό σκηνικό βίωσε ο διαιτητής, Χαράλαμπος Καλογερόπουλος. Ο ρέφερι του συνδέσμου της Αθήνας έκανε καταγγελία στην ΓΑΔΑ για ενέδρα που του έστησαν κουκουλοφόροι με μηχανάκια έξω από το γήπεδο της Ηλιούπολης.

Ο Καλογερόπουλος, ο οποίος παρεμπιπτόντως είναι αστυνομικός στο επάγγελμα, κατήγγειλε στις Αρχές ότι τέσσερις κουκουλοφόροι με μηχανάκια, του είχαν στήσει ενέδρα έξω από το γήπεδο της Ηλιούπολης, όπου σφύριζε αγώνα τοπικού πρωταθλήματος, ανάμεσα σε Χαραυγιακό και Αθηναΐδα.

Ευτυχώς, ο ίδιος κατάφερε να διαφύγει από άλλο δρόμο, καθώς αντιλήφθηκε εγκαίρως την παρουσία τους, ειδικά όταν διαπίστωσε ότι τα μηχανάκια είχαν καλυμμένες τις πινακίδες τους. Αμέσως μετά το περιστατικό, πήγε στη ΓΑΔΑ και κατήγγειλε το γεγονός, το οποίο ερευνάται από την αστυνομία.

Φέτος στο πρωτάθλημα, έχει διευθύνει μόνο το παιχνίδι της Ξάνθης με τον Ολυμπιακό στα Πηγάδια στις 9 Σεπτεμβρίου, που έληξε με σκορ 1-1.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ