ΕΛΛΑΔΑ

Εμμένει στην ποινική ρήτρα των 99.000 ευρώ για Κουλιμπαλί ο Πλατανιάς

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ / ΠΑΟ - ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ (ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΑΡΟΥΚΑΣ / Eurokinissi Sports)
Κουλιμπαλί EUROKINISSI SPORTS

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός εξόφλησε την οφειλή των 63.000 ευρώ στον Πλατανιά για τον Ουσμάν Κουλιμπαλί, αλλά οι Χανιώτες εμμένουν στην ποινική ρήτρα των 99.000 ευρώ που αντιστοιχεί στο "τριφύλλι" για την καθυστέρηση καταβολής των δόσεων.

Εκδικάστηκε την Τρίτη (28/2) στο Διαιτητικό Δικαστήριο η προσφυγή του Πλατανιά κατά του Παναθηναϊκού, για την καθυστερημένη καταβολή δόσεων των "πρασίνων" στους Χανιώτες για τη μεταγραφή του Ουσμάν Κουλιμπαλί.

Το "τριφύλλι" όφειλε στον Πλατανιά 63.000 ευρώ. Πριν από δύο εβδομάδες έδωσε 22.000 ευρώ, ενώ την προηγούμενη εβδομάδα τις υπόλοιπες 41.000. Μπορεί λοιπόν να δόθηκε το συμφωνηθέν ποσό για τις δόσεις, αλλά εξαιτίας της καθυστέρησης στην καταβολή τους, υπάρχει ποινική ρήτρα ύψους 99.000 ευρώ (1.000 ευρώ ανά μέρα καθυστέρησης καταβολής δόσης).

Οι δικηγόροι του Παναθηναϊκού ζήτησαν να μειωθεί το ποσό της ρήτρας, επικαλούμενοι οικονομικά προβλήματα, λόγω της καθυστέρησης πληρωμής δόσεων από το τηλεοπτικό συμβόλαιο της Nova.

Η πλευρά του Πλατανιά, ωστόσο, ισχυρίστηκε ότι δεν φέρει εκείνη ευθύνη για την οφειλή των 99.000 ευρώ και εμμένει στην καταβολή αυτού του ποσού. Η απόφαση θα γίνει γνωστή στις 14 Μαρτίου.

TAGS ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ