ΕΛΛΑΔΑ

Ελευθεριάδης: "Η μεγαλύτερη απόδειξη ήττας της αντιπολίτευσης"

Ελευθεριάδης: "Η μεγαλύτερη απόδειξη ήττας της αντιπολίτευσης"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Πώς σχολιάζει ο επικεφαλής της συμπολίτευσης της ΕΠΟ την προσφυγή των "6" της αντιπολίτευσης στο διαιτητικό δικαστήριο για "μπλόκο" στις εκλογές.

Η ενέργεια των έξι Ενώσεων της αντιπολίτευσης να προσφύγουν στο Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ στην προσπάθεια τους να μπλοκάρουν (ξανά) τις εκλογές που έχουν οριστεί για τις 26 Οκτωβρίου, δεν έμεινε αναπάντητη από τη συμπολίτευση της Ομοσπονδίας, που κάνει λόγο για προσπάθεια ορισμού προσωρινής διοικούσας επιτροπής.

Κάτι τέτοιο θα συμβεί αν οι εκλογές στην ΕΠΟ δεν διεξαχθούν εντός του Οκτωβρίου.

"Είναι η μεγαλύτερη απόδειξη της ήττας που έρχεται και δεν μπορούν να τη σταματήσουν ό,τι κι αν κάνουν. Ο φόβος τους για το αποτέλεσμα τους οδηγεί σε αιτήσεις ακύρωσης των εκλογών χωρίς καμία βάση. Δεν υπολογίζουν τίποτε μπροστά στον στόχο τους να καταστρέψουν το ελληνικό ποδόσφαιρο", τονίζει ο επικεφαλής της συμπολίτευσης, Δημήτρης Ελευθεριάδης.

Και προσθέτει: "Στην ουσία και σε απόλυτη αρμονία με τους πολιτικούς φίλους τους, θέλουν να διοριστεί στην Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία προσωρινή διοίκηση, χωρίς να υπολογίζουν τι σημαίνει αυτό για τις ελληνικές ομάδες, καθώς και για τις Εθνικές ομάδες. Οι Ενώσεις δεν θα τους κάνουν το χατίρι. Τους καλώ έστω την υστάτη ώρα να σοβαρευτούν, όσο κι αν είναι δύσκολο να συμβεί αυτό, και να σταματήσουν να οδηγούν το ποδόσφαιρο στο γκρεμό".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Η αντιπολίτευση της ΕΠΟ ζητά ξανά την ακύρωση των εκλογών
TAGS ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ