ΕΛΛΑΔΑ

Ελευθεριάδης: "Φαντάσματα του ποδοσφαιρικού παρελθόντος"

Ελευθεριάδης: "Φαντάσματα του ποδοσφαιρικού παρελθόντος"

Ο υποψήφιος πρόεδρος της ΕΠΟ, Δημήτρης Ελευθεριάδης, εμφανίστηκε απογοητευμένος με το "ναυάγιο" της πρότασης του Χρήστου Σάββα για την σύνθεση εκλογικής επιτροπής μέσω της Γ.Σ. της 14ης Οκτωβρίου και άφησε αιχμές. Αναλυτικά η δήλωσή του.

Ο υποψήφιος πρόεδρος της ΕΠΟ, Δημήτρης Ελευθεριάδης, με δήλωσή του ανέφερε πως ενώ είχε συμφωνήσει με τον πρώην πρόεδρο της ΕΠΣ Κοζάνης, Χρήστο Σάββα, για ισομερή σύνθεση των δύο παρατάξεων στην Εκλογική Επιτροπή μέσω της Γ.Σ. της 14ης Οκτωβρίου, υπήρξε "ναυάγιο" στην προσπάθεια και έκανε λόγο για φαντάσματα του ποδοσφαιρικού παρελθόντος, φωτογραφίζοντας συγκεκριμένα πρόσωπα. Ο μεν ένας "έλυνε και έδενε" στα ζητήματα του ελληνικού ποδοσφαίρου και ο δεύτερος είναι πρώην υπάλληλος της ΕΠΟ.

Αναλυτικά η δήλωσή του:

"Ξεκίνησα τη διαδρομή μου ως υποψήφιος πρόεδρος της Ε.Π.Ο. με βασική επιλογή την ενότητα της ποδοσφαιρικής οικογένειας, ώστε να διαμορφωθούν οι συνθήκες να αντιμετωπιστούν τα μεγάλα ζητήματα του ελληνικού ποδοσφαίρου με ασφάλεια και ταχύτητα.

Στο πλαίσιο αυτό ανταποκρίθηκα αμέσως θετικά στην πρόταση που μου έγινε από τον κ. Χρήστο Σάββα να προκύψει στη Γενική Συνέλευση της 14ης Οκτωβρίου μια σύνθεση της Εκλογικής Επιτροπής (Πρόεδρος και μέλη) ενωτική και με ισομερή αναφορά.

Δυστυχώς, η θετικότατη αυτή εξέλιξη, που θα αποφόρτιζε σημαντικά την κατάσταση και θα έδινε το μήνυμα της ενότητας, ενώ αρχικά έγινε δεκτή στη συνέχεια ναυάγησε, επειδή διαφώνησαν δύο από τα γνωστότερα φαντάσματα του ποδοσφαιρικού παρελθόντος, που έχουν αποκτήσει πάλι ρόλο στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Ευχαριστώ τον κ. Σάββα για την θετικότατη στάση του στο θέμα, που αποδεικνύει ότι τον ενδιαφέρει ειλικρινά η πρόοδος του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Λυπάμαι, για το γεγονός πως μια τόσο σωστή πρόταση δεν πρόκειται τελικά να υλοποιηθεί, εξαιτίας ανθρώπων που έχουν πάρει διαζύγιο από την πραγματικότητα και το μόνο που τους ενδιαφέρει είναι να πουλάνε «εξυγίανση» για την προσωπική τους επιβίωση, με ότι σημαίνει ο όρος".

TAGS ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ