ΕΛΛΑΔΑ

Ελεύθερος για τα "στημένα", κρατούμενος για την ΑΕΚ

Ελεύθερος για τα "στημένα", κρατούμενος για την ΑΕΚ
INTIME SPORTS

Ο Μάκης Ψωμιάδης είναι και τυπικά ελεύθερος για την υπόθεση με τα "στημένα" παιχνίδια, καθώς συμπληρώθηκε το 18μηνο της προφυλάκισης, αλλά παραμένει κρατούμενος για την υπόθεση με την ΑΕΚ.

Εκδόθηκε από την περασμένη Τετάρτη (23/10) το αποφυλακιστήριο βούλευμα στον Μάκη Ψωμιάδη για το θέμα των "στημένων αγώνων", ωστόσο συνεχίζεται η προσωρινή του κράτηση για την υπόθεση της ΑΕΚ.

Έτσι ο Μάκης Ψωμιάδης είναι ελεύθερος γι' αυτήν την υπόθεση, καθώς συμπληρώθηκε το 18μηνο που είναι το ανώτατο όριο προσωρινής κράτησης, αλλά ξεκίνησε η προφυλάκισή του για παραβίαση περιοριστικών όρων για την δεύτερη υπόθεση.

Σε ότι αφορά την δίκη για τους "στημένους αγώνες" μπαίνει στην τελική της ευθεία και θα συνεχίσει την ερχόμενη εβδομάδα με τρεις συνεδριάσεις (Τετάρτη 30 Οκτωβρίου, Πέμπτη 31 Οκτωβρίου και Παρασκευή 1η Νοεμβρίου), στις οποίες προβλέπεται να γίνει ανάγνωση εγγράφων, όπως αποφάσεις αθλητικής δικαιοσύνης για τα παιχνίδια και τους παράγοντες που κατηγορούνται σε αυτή τη δίκη, απομαγνητοφωνημένες συνομιλίες.

TAGS ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ