ΕΛΛΑΔΑ

Εκτός κουπονιού και επίσημα Λάρισα και Κισσαμικός

Εκτός κουπονιού και επίσημα Λάρισα και Κισσαμικός
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Εκτός κουπονιού και επίσημα Λάρισα και Κισσαμικός για τους αγώνες με την Παναχαϊκή και τον Εργοτέλη από το περσινό πρωτάθλημα της Football League. Διαβάστε αναλυτικά.

Λάρισα και Κισσαμικός είναι ήδη εκτός κουπονιού του ΟΠΑΠ από το τέλος του περσινού πρωταθλήματος και την Πέμπτη 24/11 ήρθε και η επιβεβαίωση από την Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού.

Οι δύο ομάδες με απόφαση που είχε πάρει η Επιτροπή τον περασμένο Μάϊο είχαν μείνει εκτός Στοιχήματος επειδή είχαν κριθεί "ύποπτα χειραγώγησης" τα παιχνίδια Λάρισα - Παναχαϊκή (1-0, 27η αγωνιστική football league στις 10/4/2016) και Κισσαμικός - Εργοτέλης 2-1 από 0-1 ημίχρονο (9η αγωνιστική Football League, 23/11/2015).

Η απόφαση είχε ανακοινωθεί στις 24/5 αλλά από τα πρακτικά έλειπαν ορισμένες υπογραφές! Έτσι η υπόθεση εξετάστηκε από την Επιτροπή με τη νέα της σύνθεση που πήρε την ίδια απόφαση.

Οι δύο αγώνες συμπεριλαμβάνονται στα παιχνίδια που έχει στείλει φάκελο το σύστημα έρευνας στοιχηματικής απάτης της UEFA (bfds) με το οποίο συνεργάζεται η ΕΠΟ και έχουν αποσταλεί στην Επιτροπή Δεοντολογίας για περαιτέρω έρευνα.

Για κανένα όμως από τους περισσότερους από 30 αγώνες της περσινής περιόδου που θεωρούνται "ύποπτοι" σύμφωνα με την ευρωπαϊκή ομοσπονδία, δεν υπήρξε απόφαση καταδικαστική απόφαση (θεωρητικά οι ομάδες απειλούνται με υποβιβασμό) αφού δεν προκύπτει εμπλοκή περισσότερων του ενός ποδοσφαιριστών όπως απαιτούσε ο πειθαρχικός κώδικας.

TAGS ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ