Εξαλλοι στην ΚΕΔ με τους επόπτες

Αρετόπουλος

Εξαλλοι στην ΚΕΔ με τους επόπτες

Προς παραπομπή ο Πολυχρόνης Κωσταράς που δεν υπέδειξε οφσάιντ στη φάση του γκολ που σημείωσε ο Ατρόμητος στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό. Στην ΚΕΔ είναι έξαλλοι με τα απανωτά λάθη που κάνουν οι επόπτες.

Τα λάθη των βοηθών διαιτητών στα παιχνίδια διαδέχονται το ένα μετά το άλλο και στην Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας είναι έξαλλοι για αυτό. Η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι ήταν το γκολ που πέτυχε ο Ατρόμητος στον επαναληπτικό προημιτελικό με τον Ολυμπιακό, όπου ο ο Κυβρακίδης (και όχι μόνο αυτός) που κάνει την σέντρα για τον σκόρερ Ντάουντα είναι σε θέση οφσάϊντ.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο α' βοηθός Πολυχρόνης Κωσταράς έχει πάρει 7.9 από τον παρατηρητή διαιτησίας Σταθόπουλο (Αχαϊας) και τίθεται σε διαθεσιμότητα για την συγκεκριμένη φάση. Ο βοηθός από την Αιτωλοακαρνανία είναι διεθνής από το 2014, ανήκει στο τιμ του Τάσου Σιδηρόπουλου και στην Επιτροπή Διαιτησίας είναι έξαλλοι από τα αλλεπάλληλα λάθη, κυρίως όταν αυτά προέρχονται από διεθνείς βοηθούς και διαιτητές.

Δηλώνουν μάλιστα, έτοιμοι να επιβάλλουν βαριές καμπάνες. «Οι πάντες κρίνονται. Για όλα. Ασυλία δεν υπάρχει για κανέναν πλέον» έλεγαν σε στενούς τους συνεργάτες οι Σταύρος Τριτσώνης και Μιχάλης Κουκουλάκης.

 
SHARE

BEST OF NETWORK

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

 

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΟ SPORT24