ΕΛΛΑΔΑ

Έκαψαν το σπίτι του Γιώργου Μπίκα

Έκαψαν το σπίτι του Γιώργου Μπίκα
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Άγνωστοι έκαψαν το σπίτι του Γιώργου Μπίκα στην Χαλκιδική την ώρα που ο ίδιος βρισκόταν στα γραφεία της ΕΠΟ.

Νέο χτύπημα στο ελληνικό ποδόσφαιρο, μετά την επίθεση στον Γιάννη Τσαχειλίδη, καθώς το πρωί της Τετάρτης (9/11) το σπίτι του αρχιδιαιτητή, Γιώργου Μπίκα, τυλίχθηκε στις φλόγες από άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία.

Την ίδια ώρα ο Μπίκας μαζί με τους Καλύβα, Τσαχειλίδη βρισκόταν στην ΕΠΟ προκειμένου να ανακαλέσει την παραίτηση του μετά τα όσα είχαν γίνει με τον Γιάννη Τσαχειλίδη. Εκείνη τη στιγμή ο Μπίκας ενημερώθηκε από την πυροσβεστική υπηρεσία πως το σπίτι του τυλίχθηκε στις φλόγες.

Αμέσως επικοινώνησε με την οικογένεια του και ευτυχώς κανένα μέλος της δεν ήταν εκείνη την ώρα στο σπίτι και όλοι τους είναι καλά ενώ τις επόμενες ώρες θα υπάρξουν περισσότερες λεπτομέρειες γύρω από το συγκεκριμένο περιστατικό και τα αίτια που προκάλεσαν την πυρκαγιά.

Το νέο αυτό επεισόδιο προκάλεσε την αντίδραση του Κωστάκη Κουτσοκούμνη ο οποίος ενημέρωσε την Super League για άμεση αναβολή του πρωταθλήματος.

Το απόγευμα της Τετάρτης, στο χώρο βρέθηκε γυναίκα εμπειρογνώμονας για να κάνει αυτοψία στο κατεστραμμένο σπίτι, ενώ άνθρωπος της αντιτρομοκρατικής υπηρεσίας ζήτησε από τον ίδιο τον Μπίκα όλο το φωτογραφικό υλικό που τράβηξαν οι δικοί του άνθρωποι προκειμένου να προχωρήσει η έρευνα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

TAGS ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ