ΕΛΛΑΔΑ

"Έφυγε" στα 77 του χρόνια ο Κοντοβαζαινίτης

"Έφυγε" στα 77 του χρόνια ο Κοντοβαζαινίτης
INTIME SPORTS

Ο Βασίλης Κοντοβαζαινίτης άφησε την τελευταία του πνοή στα 77 του χρόνια. Η Super League εξέδωσε ανακοίνωση, εκφράζοντας τη λύπη της, όπως και η Ξάνθη.

Την τελευταία του πνοή σε ηλικία 77 ετών άφησε ο Βασίλης Κοντοβαζαινίτης και σε κάθε περίπτωση αποτελεί απώλεια για το ποδόσφαιρο, το οποίο υπηρέτησε για αρκετές δεκαετίες. Σπούδασε Πολιτικές και Νομικές Επιστήμες στο Πανεπιστήμιο Αθηνών, διετέλεσε δημοσιογράφος στην ΕΡΤ, διευθυντής της ΕΡΑ 1 και 2, ενώ υπήρξε εκπρόσωπος των εργαζομένων στο Μικτό Συμβούλιο της ΕΣΗΕΑ. Μέχρι σήμερα ήταν αντιπρόεδρος της Ξάνθης, ενώ το 2006 είχε εκλεγεί πρόεδρος της ΕΠΑΕ.

Η Super League εξέδωσε ανακοίνωση:

"O πρόεδρος της Super League Γιώργος Μποροβήλος και σύσσωμο το Διοικητικό Συμβούλιο της διοργανώτριας αρχής εκφράζουν τη βαθιά θλίψη τους για το χαμό του Βασίλη Κοντοβαζαινίτη και απευθύνουν στους οικείους του, αλλά και στην αθλητική οικογένεια της SKODA Ξάνθη, θερμά συλλυπητήρια. Η απώλεια του Βασίλη Κοντοβαζαινίτη είναι σημαντική για το ελληνικό ποδόσφαιρο. Η διαδρομή του και το έργο του, το ήθος, ο χαρακτήρας και η προσφορά του, αποτελούν παράδειγμα και υπόδειγμα για όλους".

Η ανακοίνωση της Ξάνθης:

"Ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ SKODA ΞΑΝΘΗ Βασίλης Κοντοβαζαινίτης έφυγε από την ζωή τα ξημερώματα της Τρίτης. Ο επί σειρά ετών νομικός σύμβουλος και Αντιπρόεδρος της ξανθιώτικης ΠΑΕ με μεγάλη σταδιοδρομία στο χώρο της δημοσιογραφίας και της δικηγορίας δεν βρίσκεται πλέον κοντά μας.

Ένας άνθρωπος που προσέφερε πολλά στο χώρο του ποδοσφαίρου, υπήρξε νομικός σύμβουλος πολλών ομάδων και συνέδεσε το όνομα του με τη SKODA ΞΑΝΘΗ, της οποίας ήταν αναπόσπαστο μέλος από την δεκαετία του 1990, αντιπρόεδρός της και εκπρόσωπός της στη Super League.

Ο μεγαλομέτοχος Χρήστος Πανόπουλος, σύσσωμη η Διοίκηση της ΠΑΕ SKODA ΞΑΝΘΗ και όλο το ποδοσφαιρικό της τμήμα, εκφράζουν τα θερμά τους συλλυπητήρια στην οικογένεια του εκλιπόντος. Το ελληνικό ποδόσφαιρο έχασε έναν άνθρωπο με ήθος, χαρακτήρα και σπουδαία προσφορά".

TAGS ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ