ΕΛΛΑΔΑ

"Έφυγε" ο Γιάννης Ξενάκης

"Έφυγε" ο Γιάννης Ξενάκης

Βαρύ πένθος στο δημοσιογραφικό κόσμο έφερε η είδηση του χαμού του επί χρόνια ρεπόρτερ της ΑΕΚ, Γιάννη Ξενάκη.

Ο συνάδελφος Γιάννης Ξενάκης εδώ και λίγες ώρες δεν είναι πια μαζί μας. Ο Γιάννης νωρίς το πρωί ένιωσε μια αδιαθεσία στην οικία του στο Μαρκόπουλο Αττικής και μετέβη μόνος του στο Κέντρο Υγείας με το αυτοκίνητο.

Δυστυχώς μόλις τον ανέλαβε ο γιατρός ο Γιάννης έφυγε από την ζωή από οξύ έμφραγμα του μυοκαρδίου. Ο Γιάννης Ξενάκης ήταν 52 ετών και ήταν επί σειρά ετών ρεπόρτερ της ΑΕΚ στην Ελευθεροτυπία, το Contra.gr ενώ μέχρι σήμερα εργαζόταν στην εφημερίδα LiveSport.

Όλη η συντακτική ομάδα του Sport24.gr εκφράζει τα βαθύτατα και ειλικρινά συλλυπητήρια στην οικογένεια του.

ΠΑΕ ΑΕΚ: "Γιάννη, θα είσαι πάντα μαζί μας!"

"Η ΠΑΕ ΑΕΚ εκφράζει την βαθιά της οδύνη για τον αδόκητο χαμό του δημοσιογράφου Γιάννη Ξενάκη ο οποίος επί σειρά ετών τίμησε το ρεπορτάζ της ομάδας μας με την ευθυκρισία του, την τιμιότητά του και την επαγγελματική του επάρκεια. Απευθύνουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια για την τραγική απώλεια στην οικογένεια του εκλιπόντος.

Γιάννη, το κενό που αφήνεις είναι τεράστιο και η «κιτρινόμαυρη» οικογένεια δεν πρόκειται να σε ξεχάσει ποτέ!".

Τα συλλυπητήρια του Σταύρου Κοντονή

Ο Υφυπουργός Πολιτισμού, Παιδείας και Θρησκευμάτων Σταύρος Κοντονής προέβη στην ακόλουθη δήλωση:

"Με λύπη πληροφορήθηκα τον θάνατο του Γιάννη Ξενάκη, ενός δημοσιογράφου που υπηρέτησε το λειτούργημά του με ήθος, εντιμότητα και ακεραιότητα. Ο Γιάννης Ξενάκης υπήρξε πάντα συνεπής στις αρχές του τηρώντας στο έπακρο τη δημοσιογραφική δεοντολογία και ο ξαφνικός χαμός του έχει συγκλονίσει όλη την αθλητική οικογένεια. Θερμά συλλυπητήρια στην οικογένειά του".

ΠΣΑΠ: "Εφυγε ένας ΚΥΡΙΟΣ…."

"Το Διοικητικό Συμβούλιο και τα μέλη του Πανελληνίου Συνδέσμου Αμειβομένων Ποδοσφαιριστών εκφράζουν την βαθύτατη θλίψη τους για τον αιφνίδιο θάνατο του δημοσιογράφου Γιάννη Ξενάκη, ο οποίος έφυγε απο κοντά μας το πρωί, σε ηλικία 52 ετών, απο οξύ έμφραγμα του μυοκαρδίου.

Ο Γιάννης Ξενάκης υπηρέτησε με εντιμότητα, ευγένεια και αξιοπρέπεια τη δημοσιογραφία, καλύπτοντας κατά κύριο λόγο θέματα ποδοσφαίρου και ειδικά το ρεπορτάζ της ΑΕΚ, παλαιότερα στην Ελευθεροτυπία, τον Ελεύθερο Τύπο και τον Φίλαθλο και μέχρι χθες στην Livesport.

Ενας ΚΥΡΙΟΣ έφυγε… "

TAGS ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ