ΕΛΛΑΔΑ

Δώνης: "Συμφώνησα με την Αλ Χιλάλ"

Δώνης: "Συμφώνησα με την Αλ Χιλάλ"
Δώνης Σαμαράς

Στην Αλ Χιλάλ του Γιώργου Σαμαρά θα συνεχίσει την καριέρα του ο Γιώργος Δώνης όπως δήλωσε στο Sport24.gr. Τι περιλαμβάνει η συμφωνία.

Το ενδιαφέρον από την Σαουδική Αραβία για τον Έλληνα τεχνικό δεν είναι καινούργιο, αφού εδώ και αρκετούς μήνες γίνεται προσπάθεια να αποσπάσουν την υπογραφή του.

Όπως φαίνεται οι κατάλληλες συνθήκες δημιουργήθηκαν και ο Γιώργος Δώνης θα συνεχίσει την καριέρα του στην Αλ Χιλάλ.

Το γεγονός επιβεβαίωσε και ο ίδιος με δηλώσεις του στο Sport24.gr: "Είναι αλήθεια, θα συνεχίσω στην Σαουδική Αραβία", ήταν τα πρώτα του λόγια και συνέχισε:.

"Μιλάμε για μία από τις κορυφαίες ομάδες της Ασιατικής λίγκας που έχει υψηλούς στόχους και φέρνει καλούς ποδοσφαιριστές".

Ψάχνατε εδώ και καιρό την δοκιμασία του εξωτερικού : "Ναι, ήθελα πολύ να δοκιμάσω την τύχη μου σε ομάδα του εξωτερικού και τώρα μου δίνεται η δυνατότητα. Πιστεύω το επίπεδο θα είναι υψηλό και θα έχω τη δυνατότητα να δω κάτι διαφορετικό".

Ο Γιώργος Δώνης θα μεταβεί την Παρασκευή στην Σαουδική Αραβία και θα υπογράψει συμβόλαιο 4+12 μηνών με περίπου 1.5 εκ. ευρώ.

Βέβαια ενδέχεται αυτό να είναι κλειστό για 16 μήνες και όχι "σπαστό". Εμείς να του ευχηθούμε καλή επιτυχία.

Νέος προπονητής του Γιώργου Σαμαρά αντί του Ρουμάνου Laurentiu Regehecampf (πρώην προπονητή της Στεάουα Βουκουρεστίου από το 2012 έως το 2014) αναμένεται να γίνει εντός των επόμενων ημερών ο Γιώργος Δώνης, ο οποίος ήταν ένας από τους υποψήφιους να αναλάβουν το τιμόνι της Εθνικής Ελλάδας.

Ο 46χρονος τεχνικός, με τον οποίο ο ΑΠΟΕΛ κατέκτησε πέρυσι το νταμπλ και συμμετείχε εφέτος στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ με αντιπάλους την Μπαρτσελόνα, τον Αγιαξ και την Παρί Σεν Ζερμέν, συμφώνησε με την ομάδα του Ριάντ η οποία ιδρύθηκε το 1957 και έχει κατακτήσει το πρωτάθλημα 13 φορές (τελευταία το 2011) και το Κύπελλο 18 φορές.

Η Αλ Χιλάλ θα είναι ο έβδομος σταθμός της προπονητικής καριέρας του Δώνη, ο οποίος ξεκίνησε από τον Ηλυσιακό (2002-2004), συνέχισε στη Λάρισα (2004 – 2008), την ΑΕΚ (2008-2009), τον Ατρόμητο (2009-2012), τον ΠΑΟΚ (2012-2013), προτού εργαστεί για πρώτη φορά εκτός Ελλάδας, στον ΑΠΟΕΛ. Η επίσημη ανακοίνωση αναμένεται εντός των επόμενων ημερών.

TAGS ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ