ΕΛΛΑΔΑ

Δύο χρόνια φυλάκιση στον Μπέο

Δύο χρόνια φυλάκιση στον Μπέο
Μπέος ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ένοχος κρίθηκε ο Αχιλλέας Μπέος από το Γ' Τριμελές Πλημμελειοδικείο Αθηνών για την απόπειρα εκβίασης του Γιώργου Δαλούκα. Δύο χρόνια φυλάκιση στον δήμαρχο Βόλου, που ανέφερε: "Αν οι μάρτυρες ήταν εναντίον μου δηλαδή τι θα έτρωγα; Ισόβια;".

Με ποινή φυλάκισης δύο ετών τιμωρήθηκε ο Αχιλλέας Μπέος από το Γ' Τριμελές Πλημμελειοδικείο Αθηνών, για την απόπειρα εκβίασης του πρώην διαιτητή Γιώργου Δαλούκα, με αφορμή το παιχνίδι Άρης - Παναθηναϊκός, που έγινε τον Σεπτέμβριο του 2010.

"Αν οι μάρτυρες ήταν εναντίον μου δηλαδή τι θα έτρωγα; Ισόβια;" υποστήριξε ο Μπέος αφότου έμαθε για την ενοχή του. Η ποινή είναι εξαγοράσιμη (10 ευρώ τη μέρα) και έχει ανασταλτικό χαρακτήρα μέχρι την εκδίκαση της έφεσης. Ο Δαλούκας υποστήριξε ότι δεν θυμάται τι του είχε πει στο τηλέφωνο ο Μπέος, αλλά και ότι δεν αισθάνθηκε πως εκβιάστηκε.

Δύο χρόνια φυλάκιση στον Μπέο
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Η εισαγγελέας έδρας, που πρότεινε την ενοχή του Μπέου, απάντησε ότι " το γεγονός ότι ο Δαλούκας δεν θυμάται δεν παίζει κάποιο ρόλο. Είναι πιο αξιόπιστη η κατάθεσή του στις 11/3/11, οπότε και είχε καταγγείλει την απόπειρα εκβίασής του". Υπενθυμίζεται ότι με βάση την ένορκη κατάθεση του Δαλούκα το 2011 ασκήθηκε ποινική δίωξη στον Μπέο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Ενοχή Μπέου πρότεινε η Εισαγγελέας

Η ώρα της δίκης Μπέου - Δαλούκα

TAGS ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ