ΕΛΛΑΔΑ

Δίωξη για οπαδό του Παναθηναϊκού με τον κουκουλονόμο

Δίωξη για οπαδό του Παναθηναϊκού με τον κουκουλονόμο
INTIME SPORTS

Για κακούργημα διώκεται ένας από τους οπαδούς του Παναθηναϊκού που συμμετείχε στα επεισόδια στη Λεωφόρο το βράδυ της Κυριακής. Υπό εξέταση το υλικό από τις κάμερες.

Εξελίξεις στις έρευνες για τα επεισόδια στο ντέρμπι Παναθηναϊκού-Ολυμπιακού στο γήπεδο της Λεωφόρου την περασμένη Κυριακή.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι αστυνομικές αρχές προχώρησαν σε πολλές προσαγωγές. Από τα άτομα που προσήχθησαν, δύο κρατούνται και αναμένεται να ασκηθούν διώξεις.

Ο πρώτος κατηγορείται για πλημμέλημα, καθώς οι κάμερες τον κατέγραψαν να συμμετέχει στα επεισόδια εντός του γηπέδου κρατώντας αλυσίδα.

Ο δεύτερος κατηγορείται για κακούργημα, καθώς μπήκε στο γήπεδο και εκτόξευσε αντικείμενα προς τις αστυνομικές δυνάμεις.

Η διαφορά είναι ότι φορούσε μάσκα και επομένως θα διωχθεί βάσει του κουκουλονόμου. Αξίζει να σημειωθεί ότι έχει αναγνωριστεί για συμμετοχή σε επεισόδια και στο παρελθόν.

Σχηματίζεται συμπληρωματική αναφορά, που θα δοθεί στον αθλητικό εισαγγελέα, ο οποίος και θα προχωρήσει στις σχετική άσκηση διώξεων.

Επίσης, οι αρχές αναμένουν το υλικό του συνδρομητικού καναλιού της NOVA, καθώς και την εργαστηριακή ολοκλήρωση του υλικού, που έχουν από τους αστυνομικούς της ασφάλειας, από φορητές κάμερες με στόχο να προκύψει ο εντοπισμός και άλλων δραστών.

TAGS ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ