ΕΛΛΑΔΑ

Διπλασίασε τις νίκες της η Γαλλία

Διπλασίασε τις νίκες της η Γαλλία

Η Γαλλία επικράτησε με 3-1 της Ουκρανίας, έφτασε τους έξι πόντους, και με νίκη της Ελλάδος επί της Αυστρίας οι δυο ομάδες θα περάσουν στα ημιτελικά και στην μεταξύ τους αναμέτρηση θα κριθεί η πρωτιά στον όμιλο.

Η Γαλλία έγινε η πρώτη ομάδα στη διοργάνωση που ζευγάρωσε τις νίκες της, καθώς επικράτησε 3-1 της Ουκρανίας στην αναμέτρησή τους στο AEL FC Arena, στο πλαίσιο του 1ου ομίλου για το UEFA Euro U-19 Championship Greece 2015.

Οι «Τρικολόρ» άνοιξαν το σκορ με τον Γκιουρασί στο 31ο λεπτό, αλλά λίγο μετά το ξεκίνημα του δεύτερου ημιχρόνου οι Ουκρανοί κατόρθωσαν να ισοφαρίσουν με τον Ζουμπκόβ (55ο λεπτό). Ωστόσο, ο Ντεμπελέ στο 62ο λεπτό έδωσε εκ νέου προβάδισμα στους Γάλλους ενώ ο Λούκιαντσιουκ με αυτογκόλ στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων (92') διαμόρφωσε το τελικό σκορ.

Διαιτητής ήταν ο Άντρις Τρεϊμάνις που έδειξε κίτρινη κάρτα στους Κεμέν, Κίλιτς, Μαουπαΐ

Ουκρανία: Σολντατένκο- Οσμάν (63' Μιχαϊλτσένκο), Ματβιγένκο, Κιριουκάντσεβ, Λούκιαντσουκ, Βατσιμπεράτζε, Κοβαλένκο, Λούκτσεβιτς (69' Μπόρατσιουκ), Ζιντσένκο, Τσιγκάνκοβ (56' Μπεσέντιν), Ζούμπκοβ.

Γαλλία: Εσκάλ- Φουλζινί, Ντιακαμπί, Ντιαλό, Λούκας Χερνάντεζ (52' Παβάρ), Κεμέν, Κομάν (40' Ντεμπελέ), Τουσάρ, Κορνέ, Γκιουρασί,(78' Κίλιτς), Μαουπαΐ.

Η Βαθμολογία του Α' ομίλου

1) Γαλλία 6 (4-1)
2) Ελλάδα 3 (2-0)*
3) Αυστρία 0 (0-1)*
4) Ουκρανία 0 (1-5)

*Εκκρεμεί η αναμέτρηση της Εθνικής Ελλάδος με την Αυστρία.

TAGS ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ