ΕΛΛΑΔΑ

Δημητρίου:"Στη διακριτική ευχέρεια της Επιτροπής"

Δημητρίου:"Στη διακριτική ευχέρεια της Επιτροπής"
INTIME SPORTS

Ο υπεύθυνος του πρωτοβάθμιου τμήματος αδειοδότησης επεσήμανε ότι φέτος υπάρχει ένας νέος κανονισμός και μία απόφαση της Σούπερ Λίγκα για πλήρη εξομοίωση των κριτηρίων ενώ για το αν Ηρακλής και Πανιώνιος μπορούν να να προσθέσουν καινούρια στοιχεία στο φάκελό τους απάντησε ότι είναι στη διακριτική ευχέρεια της Επιτροπής.

Ο υπεύθυνος του πρωτοβάθμιου τμήματος αδειοδότησης, Γιώργος Δημητρίου μίλησε στον ραδιοφωνικό σταθμό «Sentra 103,3».

Όπως επεσήμανε ότι ισχύει για την ευρωπαϊκή ομοσπονδία, ισχύει και για την Ελλάδα.

Για την εισήγησή του στην αδειοδότηση Ηρακλή και Πανιωνίου, είπε: « Δεν μπορώ να κάνω κανένα σχόλιο, καθώς η διαδικασία είναι σε εξέλιξη. Δεν θα ήταν ούτε φρόνιμο, ούτε δεοντολογικό να το κάνω, ενώ εκκρεμούν αποφάσεις οργάνων.

Άλλωστε δεσμεύομαι και από ρήτρα εμπιστευτικότητας και όπως καταλαβαίνετε δεν μπορώ να το κάνω».

Για το αν υπάρχει διαφορά σε σχέση με τις περασμένες χρονιές, ανέφερε: « Εγώ δεν θα μπορούσα να μιλήσω εκ μέρους της ΕΠΟ. Φέτος υπάρχει ένας καινούριος κανονισμός και μία απόφαση της Λίγκας που εμείς τη σεβαστήκαμε για πλήρη εξομοίωση των κριτηρίων.

Αυτή είναι μία δραματική αλλαγή σε σχέση με τις προηγούμενες χρονιές. Παλαιότερα υπήρχε ένας διαφορετικός κανονισμός και δύο διαφορετικές διαδικασίες, μία για την Ευρώπη και μία για την Ελλάδα. Από δω και πέρα ότι ισχύει για την UEFA ισχύει και για την Ελλάδα».

Για το αν μπορούν οι ομάδες να προσθέσουν καινούρια στοιχεία στο φάκελό τους, ανέφερε: «Αυτό είναι στη διακριτική ευχέρεια της Επιτροπής».

TAGS ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ