ΕΛΛΑΔΑ

Δημητρίου: "Αυτά είναι τα δικαιολογητικά για την άδεια"

Δημητρίου: "Αυτά είναι τα δικαιολογητικά για την άδεια"
ΕΠΟ ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Γιώργος Δημητρίου, υπεύθυνος του τμήματος αδειοδοτήσεων της ΕΠΟ, μίλησε για τα δικαιολογητικά και τα παραστατικά που απαιτούνται για να εξασφαλίσει άδεια κάθε ομάδα.

Δεν θα δοθεί καμία παράταση στις ομάδες για να συμπληρώσουν τα απαραίτητα δικαιολογητικά ώστε να συμπληρώσουν τον φάκελο αδειοδότησης. Αυτό υποστήριξε στο Αθλητικό Metropolis 95,5 ο υπεύθυνος του τμήματος αδειοδοτήσεων της ΕΠΟ, Γιώργος Δημητρίου, λέγοντας ότι η τελική ημερομηνία για αυτό είναι η 4η Απριλίου.

Για το εάν θα υπάρξει παράταση:

"Όχι δεν υπάρχει καμία τέτοια δυνατότητα. Είναι λάθος να δημιουργούνται λανθασμένες και ψευδείς ελπίδες. Δεν υπάρχει πιθανότητα να δοθεί παράταση, διαφορετικά αλλοιώνονται οι διατάξεις. Το να δοθεί παράταση θα ήταν πραξικόπημα. Καταλυτική ημερομηνία για την προσκόμιση όλων των στοιχείων είναι η 4η Απριλίου.

Βέβαια, εάν υπάρχει κάποιος υπάλληλος του ΚΕΠ ή της αστυνομίας να βάλει προηγούμενη ημερομηνία μπορεί να γίνει. Είναι παράτυπο από μέρους του βέβαια, αλλά δυνητικά μπορεί να γίνει. Δεν θα εκπλαγώ".

Για το εάν επικοινώνησε κάποιος από τον Ηρακλή μαζί του:

"Ναι, επικοινώνησε".

Για τα δικαιολογητικά που χρειάζονται:

"Όλα εκείνα τα δικαιολογητικά και τα παραστατικά που θα πιστοποιούν ότι έχουν τακτοποιηθεί όλες οι οφειλές προς τις άλλες ομάδες, τους εργαζομένους, το ΙΚΑ και την Εφορία. Για τις ομάδες που έχουν έλεγχο συνεχιζόμενης δραστηριότητας, βιωσιμότητας δηλαδή, μέχρι την εκδίκαση σε πρώτο βαθμό πρέπει να παράσχουν τις σχετικές διασφαλίσεις εάν τους έχουν ζητηθεί".

Για το λόγο που η αδειοδότηση εφέτος είναι πιο δύσκολη:

"Η αδειοδότηση έχει μεγαλύτερη δυσκολία, επειδή η ΕΠΟ έχει τιμωρηθεί από την UEFA για λανθασμένες διαδικασίες και συνεπώς είναι μηδαμινά τα περιθώρια για επανάληψη τέτοιων περιστατικών".

TAGS ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ