ΕΛΛΑΔΑ

Δεν πήγε στην ΕΕΑ ο Βαγγέλης Μαρινάκης

Δεν πήγε στην ΕΕΑ ο Βαγγέλης Μαρινάκης
Δικηγόροι ΕΕΑ INTIME SPORTS

Η ΕΕΑ είχε καλέσει σε ακρόαση για εξηγήσεις τον πρόεδρο του Ολυμπιακού Βαγγέλη Μαρινάκη, με τον ισχυρό άνδρα των ερυθρολεύκων να μην πηγαίνει.

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης είχε κληθεί αρχικά στις 24 Σεπτεμβρίου, αλλά οι δικηγόροι του είχαν ζητήσει και είχαν πετύχει να πάρουν αναβολή. Η ΕΕΑ κάλεσε ξανά τον ισχυρό άνδρα του Ολυμπιακού για να ζητήσει εξηγήσεις σχετικά με το αν τελικά ασκεί διοίκηση στους ερυθρόλευκους.

Και αυτή τη φορά ο κ. Μαρινάκης δεν μετέβη στην ΕΕΑ, αλλά έδωσε εξηγήσεις οι δικηγόροι του. Βασίλης Δημακόπουλος και Θόδωρος Γιαννίκος κατέθεσαν για 2 ώρες και πήραν προθεσμία μέχρι τη Δευτέρα (26/10) για να καταθέσουν υπομνήματα.

Η ΕΕΑ ανακοίνωσε το μεσημέρι της Πέμπτης (22/10): "1. Κλήση σε ακρόαση της ΠΑΕ ΟΣΦΠ και του Ε. Μαρινάκη ενόψει του περιεχομένου της απαγορευτικής διάταξης του ειδικού ανακριτή για τον Πρόεδρο της ΠΑΕ ΟΣΦΠ, προκειμένου η Επιτροπή να αποφασίσει μέσα στα νομικά πλαίσια που καθορίζουν οι σχετικές διατάξεις του ν.2725/1999 (άρθρο 77Α παρ. 3, 5, 6). ΠΕΡΑΙΩΘΗΚΕ Η ΣΥΖΗΤΗΣΗ. Η υπόθεση τελεί υπό διάσκεψη για να ληφθούν υπόψη και να εκτιμηθούν όλα τα προσκομισθέντα έγγραφα στοιχεία (γνωμοδοτήσεις νομικών κ.τ.λ.)".

TAGS ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ