ΕΛΛΑΔΑ

Δεν κάνει πίσω ο Κοντονής για το Κύπελλο

Δεν κάνει πίσω ο Κοντονής για το Κύπελλο
Κοντονής ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Τι αναφέρει ο Σταύρος Κοντονής σχετικά με τη βεβαιότητα που "βγήκε" μετά την άτυπη συνάντηση στη Λίγκα, την Τρίτη (8/3), ότι θα γίνει το Κύπελλο. Η στάση του Υφυπουργού σχετικά με την επιτροπή που θα ζητήσει να πραγματοποιηθούν τα παιχνίδια.

Μετά την άτυπη συνάντηση στη Λίγκα, ο αντιπρόεδρος του Ολυμπιακού Σάββας Θεοδωρίδης εξέφρασε τη βεβαιότητά του ότι θα γίνει το Κύπελλο. Ότι ο Σταύρος Κοντονής θα πάρει πίσω την απόφασή του. Έγινε γνωστό, ακόμα, ότι θ α συσταθεί επιτροπή, προκειμένου να ζητηθεί από τον Υφυπουργό Αθλητισμού να γίνουν οι αγώνες.

Ο Κοντονής εμφανίστηκε ενοχλημένος από τη "σιγουριά" που βγήκε, ότι δηλαδή θα γίνει το Κύπελλο, ενώ ο ίδιος φέρεται να εμμένει στην αρχική του απόφαση. Αναφορικά με την επιτροπή που θα συσταθεί, ο Υφυπουργός θέλει να υπάρξει συνάντηση. Άλλωστε σκοπός του είναι να εξομαλυνθεί η κατάσταση στο ποδόσφαιρο.

Αναφορικά με τη συνάντηση με τους τέσσερις "μεγάλους", ο Σταύρος Κοντονής επισημαίνει ότι εισπράττει θετικό κλίμα, ότι υπάρχει δηλαδή η πρόθεση όλων να υπάρξει συνάντηση και ότι απλά θα πρέπει να βρεθεί η ημερομηνία που θα βολεύει όλες τις πλευρές. Υπενθυμίζεται, βέβαια, πως από τον Ολυμπιακό έλεγαν ότι δεν έχουν καμία ενημέρωση για το θέμα αυτό.

TAGS ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ