Δ' ΕΘΝΙΚΗ

Καταδικάζουν τα επεισόδια Ηλυσιακός και Αιγάλεω

Καταδικάζουν τα επεισόδια Ηλυσιακός και Αιγάλεω

Τα επεισόδια στην αναμέτρηση Ηλυσιακός-Αιγάλεω στιγμάτισαν την 2η αγωνιστική του 8ου ομίλου της Δ' Εθνικής.

Οι δύο ΠΑΕ καταδίκασαν τα επεισόδια τονίζοντας ότι τις δεν τις χωρίζει τίποτα.

Με επιστολή του προς τη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αθηνών ο εκπρόσωπος του ΑΟ Αιγάλεω, Γιώργος Τριδήμας, τονίζει τα εξής: " Επειδή γνωρίζαμε την ιδιαιτερότητα του αγώνα μεταξύ των ομάδων Ηλυσιακός - Αιγάλεω και προκειμένου να διαφυλαχθεί η τάξη και η σωματική ακεραιότητα των φιλάθλων αποστείλαμε το υπ' αριθμόν πρωτοκόλλου 13/22.9.210 έγγραφό μας προς τη Διεύθυνσή σας.


Παρ' όλα αυτά δεν υπήρξε η ανάλογη εκ μέρους σας αρωγή, με αποτέλεσμα να δημιουργηθούν επεισόδια εις βάρος των φιλάθλων μας. Ηταν ευτύχημα το γεγονός ότι παρά τη σοβαρότητα των επεισοδίων αποφεύχθηκαν τα χειρότερα. Πιστεύουμε ότι στο μέλλον θα ληφθούν πιο αποτελεσματικά μέτρα για την αποφυγή επεισοδίων
".

Από την πλευρά του Αιγάλεω τονίζεται πως οι περίπου 200 φίλοι της ομάδας δέχτηκαν επίθεση πριν από την έναρξη του ματς επίθεση. Επίσης καταγγέλλουν και νέα επίθεση από οπαδούς έξω από το γήπεδο μετά το τέλος του αγώνα.

Οι φίλαθλοι του Ηλυσιακού σημειώνουν ότι δεν έχουν καμία ανάμειξη στα επεισόδια, καθώς τονίζουν ότι πρόκειται για οπαδούς άλλης ομάδας.

Το δεδομένο είναι πως εντός του γηπέδου υπήρξε πετροπόλεμος μεταξύ οπαδών και των δύο ομάδων, όπως και πολλά σπασμένα καθίσματα.

TAGS Δ' ΕΘΝΙΚΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ