Δ' ΕΘΝΙΚΗ

Έγινε και πάλι ...Εθνικός Πειραιώς!

Έγινε και πάλι ...Εθνικός Πειραιώς!

Το Πρωτοδικείο Πειραιώς έδωσε την έγκριση για την αλλαγή του ονόματος του Εθνικού που αφαιρεί το... ΑΟ Μάνης. Δείτε την ανακοίνωση.

Ο ιστορικός Εθνικός έμεινε και πάλι... μόνος του. Το 2004 και μετά την συγχώνευση με τον ΑΟ Μάνης, η επίσημη ονομασία του ήταν "Εθνικός Ομιλος Φιλάθλων Πειραιώς Φαλήρου-Αθλητικός Όμιλος Μάνης" ή εν συντομία "Εθνικός ΟΦΠΦ/ΑΟ Μάνης".

Αυτή η συγχώνευση ανήκει πλέον στο παρελθόν και ο Εθνικός έμεινε μόνος με τον... Πειραιά!

Αναλυτικά η ανακοίνωση της διοίκησης του Εθνικού:

"Ως πρώτη ανακοίνωση για το 2012 θέλουμε να κάνουμε στους φίλους του Εθνικού ένα πραγματικό δώρο

Οπως υποσχεθήκαμε από την πρώτη μέρα της ενασχόλησής μας με τα κοινά του Εθνικού, είχαμε ως πρώτη προτεραιότητα την αγωνιστική και εξωαγωνιστική αξιοπιστία της ομάδας αλλά και το θέμα της ονομασίας της .

Από την 29η Δεκεμβρίου 2011 οι προσπάθειές μας που διήρκεσαν σχεδόν δυο μήνες πήραν επισήμως σάρκα και οστά και στα μητρώα του Πρωτοδικείου Πειραιά φαίνεται το οριστικό όνομα της ομάδας μας ως ΕΘΝΙΚΟΣ ΠΕΙΡΑΙΩΣ 1923 .

Ολα τα απαραίτητα έγγραφα κοινοποιήθηκαν στην ΕΠΣ Πειραιά και στην ΕΠΟ. Δυο μήνες προσπαθειών που δυστυχώς συνοδεύτηκαν από εκ των έσω κολλήματα και συκοφαντίες, τα οποία δεν είναι του παρόντος να σχολιάσουμε, μιας και προτιμάμε να απαντάμε με πράξεις και όχι λόγια.

Η βούληση για την αγωνιστική ανάταση της ομάδας αλλά και της ενοποίησης όλων των ερασιτεχνικών της τμημάτων είναι δεδομένη και η συστράτευση του κόσμου του Εθνικού μας δίνει δύναμη και υπενθυμίζει σε όλους ότι όντως έχουμε γυρίσει σελίδα".

Δείτε εδώ την ανακοίνωση μαζί με το πιστοποιητικό του Πρωτοδικείου που έδωσε την έγκριση.

TAGS Δ' ΕΘΝΙΚΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ