ΕΛΛΑΔΑ

Best Seller η αυτοβιογραφία του Νικοπολίδη

Best Seller η αυτοβιογραφία του Νικοπολίδη
INTIME SPORTS

Ένα μήνα βρίσκεται η αυτοβιογραφία του Αντώνη Νικοπολίδη στα βιβλιοπωλεία και ήδη έγινε best seller και ετοιμάζεται η νέα έκδοση. Αναμένεται και το βιβλίο του Μπατίστ!

Τι κι αν δεν βρίσκεται πλέον στα γήπεδα, οι επιτυχίες του Αντώνη Νικοπολίδη συνεχίζονται!

Μόλις ένας μήνας έχει περάσει από την κυκλοφορία της αυτοβιογραφίας του παλαίμαχου τερματοφύλακα και ήδη το βιβλίο έγινε best seller!

"Ο αγώνας της ζωής μου", όπως τιτλοφορείται το βιβλίο, έγινε best seller σ' ένα μήνα (14/6-14/7), σύμφωνα με την ενημέρωση που υπάρχει από το μεγαλύτερο δίκτυο διανομής βιβλίων στην Ελλάδα, "Αθ. Χριστάκης Α.Ε.".

Η αυτοβιογραφία του Αντώνη Νικοπολίδη, πούλησε ήδη 3.000 αντίτυπα και πάει για δεύτερη έκδοση, που θα κυκλοφορήσει στα βιβλιοπωλεία την επόμενη εβδομάδα.

Με αφορμή τη συμπλήρωση ενός μήνα από την κυκλοφορία του βιβλίου, τη Δευτέρα 16 Ιουλίου, και στις 20.00 ο Αντώνης Νικοπολίδης, θα βρεθεί στο κατάστημα του Public στον Πειραιά και στο χώρο του Publicafe. Η πρόσκληση είναι ανοιχτή για όλους τους φίλους του αθλητισμού, να επισκεφθούν το χώρο του Public, να επικοινωνήσουν μαζί με τον Αντώνη Νικοπολίδη, να φωτογραφηθούν και να εξασφαλίσουν υπογεγραμμένα αντίτυπα της αυτοβιογραφίας του.

Αξίζει να σημειωθεί πως το επόμενο διάστημα αναμένεται να δούμε και την αυτοβιογραφία του Μάικ Μπατίστ, κάτι που αποδεικνύει πως... αθλητισμός και βιβλίο πάνε μαζί.

TAGS ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ