ΕΛΛΑΔΑ

"Αυτοί που δηλώνουν συγκλονισμένοι, μας έλεγαν φλώρους"

"Αυτοί που δηλώνουν συγκλονισμένοι, μας έλεγαν φλώρους"

Το Panserraikos Che Guevara Club έκανε μια ξεχωριστή ανάρτηση για τον άδικο χαμό του Κύπριου φιλάθλου του ΠΑΟΚ, Νάσου Κωνσταντίνου, ενώ και ο επίσημος Πανσερραϊκός έδωσε και πάλι το... στίγμα του μέσω Facebook.

Έχει συγκλονίσει το Πανελλήνιο η ιστορία του 24χρονου Κύπριου, Νάσου Κωνσταντίνου, οπαδού του ΠΑΟΚ που νοσηλευόταν από το βράδυ της Πέμπτης, λίγη ώρα μετά τον ημιτελικό Κυπέλλου, ΠΑΟΚ - Παναθηναϊκός, όταν αυτοκίνητο τον παρέσυρε στην προσπάθειά του να αποφύγει επίθεση χούλιγκαν. Σήμερα το πρωί ο 24χρονος νέος, ο οποίος ήταν εγκεφαλικά νεκρός και βρισκόταν υπό μηχανική υποστήριξη, κατέληξε.

Το Panserraikos Che Guevara Club έκανε μια ξεχωριστή ανάρτηση για τον άδικο χαμό του Νάσου: "Οι φωτογραφίες είναι από παιχνίδια στα οποία κυριολεκτικά κρινόταν μια ολόκληρη κατηγορία. Καβάλα-Πανσερραϊκός (το παιχνίδι της χρονιάς στη Γ' Εθνική) και Πανσερραϊκός-Εθνικός (πλέι οφ ανόδου Β' Εθνικής).

Τότε, πολλοί από αυτούς που σήμερα "πέφτουν από τα σύννεφα" και δηλώνουν "συγκλονισμένοι" με τον άδικο χαμό του οπαδού του ΠΑΟΚ, μας έλεγαν "φλώρους". Επειδή στα κρίσιμα παιχνίδια, δε σκοτωνόμασταν με τους αντιπάλους, επειδή τα ματς άρχιζαν και τέλειωναν με πραγματική φιλοξενία κι όχι με καταμέτρηση τραυματιών.

"Φλώρους", επειδή ο δρόμος που επέλεξαν κάποιες ομάδες και οι οπαδοί τους, δε συμβαδίζει με τα δικά τους άρρωστα ένστικτα. Εκείνοι εξαντλούνται στο να μετρούν κερδισμένα και χαμένα "σκηνικά" απέναντι στους αντιπάλους. Μέχρι να υπάρξει ένας ακόμη νεκρός. Τότε, ξανά "συγκλονίζονται". Αυτοί είναι οι πραγματικοί ΦΛΩΡΟΙ.

Απαιτείται ακόμη περισσότερη συσπείρωση από τους υγιώς σκεπτόμενους οπαδούς των ομάδων, περισσότερη περιφρούρηση των κερκίδων μας, περισσότερη περιθωριοποίηση των εκκολαπτόμενων δολοφόνων.

Καλό ταξίδι Νάσο!

PANSERRAIKOS CHE GUEVARA CLUB"

Επειδή, δε, ο επίσημος Πανσερραϊκός έχει δείξει ότι ξεχωρίζει στα social media, το απέδειξε για μια ακόμη φορά: "Έχουμε φτάσει στο σημείο να μην μας συγκλονίζει καν ότι ένας άνθρωπος...ένας νέος άνθρωπος χάνει την ζωή του για την μπάλα...ΤΗΝ ΜΠΑΛΑ FOR FUCK'S SAKE!!!!! #RIP_παλικάρι_μου".

TAGS ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ