ΕΛΛΑΔΑ

Αυτό είναι το γραφείο τελετών με το... κασόνι

Αυτό είναι το γραφείο τελετών με το... κασόνι

"Έχω γραφείο τελετών και ένα κασόνι να σε περιμένει" ήταν σύμφωνα με την ΕΠΟ τα λόγια του αναπληρωτή ταμία της ΟΔΠΕ, Γιώργου Καρκοβίρη, προς τους ανθρώπους ασφάλειας της Ομοσπονδίας. Και όντως, υπάρχει "Γραφείο τελετών Καρκοβίρης" στου Ζωγράφου.

Το πρωί της Πέμπτης (13/10), αντιπροσωπεία της Ομοσπονδίας Διαιτητών Ποδοσφαίρου Ελλάδας, αποτελούμενη από τους κ.κ. Καραμάνη (πρόεδρος), Σπανέα (γεν. γραμματέας) και Καρκοβίρη (αναπληρωτής ταμίας), πήγε στα γραφεία της ΕΠΟ, στο Πάρκο Γουδή, στην προσπάθειά της να ζητήσει να κάνει αυτή τους ορισμούς για τα παιχνίδια της Super league, μαζί με τον υπεύθυνο της Super League, Δημήτρη Σαραϊδάρη, και όχι η Κεντρική Επιτροπή διαιτησίας.

Ο Καραμάνης κατήγγειλε ότι ότι με εντολή του μέλους της ΚΕΔ, Φραγκίσκου Σωμαρακάκη, άνδρες της security της ΕΠΟ τους έσπρωξαν και τους έβγαλαν έξω από τα γραφεία της Κεντρικής Επιτροπής Διαιτησίας. Ακολούθησε ανακοίνωση από την Ομοσπονδία, σύμφωνα με την οποία ο Καρκοβίρης απείλησε τους άνδρες της ασφαλείας με τα εξής λόγια: "Εγώ είμαι στη νύχτα και ξέρω πολλούς! Είμαι στη Συγγρού και θα σε γ….ω! Έχω γραφείο τελετών και έχω ένα κασόνι να σε περιμένει! Εσένα θα σε θάψω!".

Αυτό είναι το γραφείο τελετών με το... κασόνι

Μια αναζήτηση στο διαδίκτυο μας "οδήγησε" σε γραφείο ομώνυμο γραφείο τελετών, το οποίο μάλιστα έχει και site. Το "Γραφείο Τελετών Καρκοβίρης, η Θεομήτωρ" βρίσκεται στου Ζωγράφου. Πατήστε ΕΔΩ και δείτε το...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

TAGS ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ