ΕΛΛΑΔΑ

"Τρέχαμε να σωθούμε!"

"Τρέχαμε να σωθούμε!"
Διαιτητής ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Τι δήλωσε στο Sport24.gr αυτόπτης μάρτυρας της επίθεσης στο σεμινάριο διαιτητών στο Περιστέρι. Θλάση στο πόδι ο βοηθός Τουμπακάρης, κάταγμα στο χέρι ο βοηθός Κουντουρέλης.

Η ελληνική διαιτησία προσπαθεί να συνέλθει από την επίθεση αγνώστων στο σεμινάριο διαιτητών στο ΚΥΒΕ Περιστερίου και η υπόθεση παίρνει άλλη τροπή μετά τις καταθέσεις δύο εκ των παρόντων στο τμήμα αθλητικής βίας.

Διαιτητής, που ήταν παρών στην επίθεση, επιβεβαιώνει στο Sport24.gr ότι " Είδα και 2-3 που κρατούσαν γκλομπς στα χέρια τους. Έβριζαν, έλεγαν τα συνθήματα που γράφτηκαν στις εφημερίδες και τα sites". Σύμφωνα με πληροφορίες, κατάθεση στο τμήμα αθλητικής βίας έχουν δώσει μόνο δύο παρατηρητές που ήταν παρόντες στο σεμινάριο.

"Τι καταθέσεις να δώσουμε; Να πούμε τι; Είδαμε φάτσες; Αυτοί που είδαν, μίλησαν. Αυτοί που τους είδαν, τα είπαν" δήλωσε στο Sport24.gr ρέφερι που θέλησε να διατηρήσει την ανωνυμία του και συμπλήρωσε... "Όταν έγινε το "ντου" η πλειοψηφία της Super League καθόμασταν μπροστά, εκτός από τον Ανδρέα Παππά και κάποια άλλα παιδιά που κάθονταν πίσω. Κοιτάξαμε να ανοίξουμε την πόρτα να φύγουμε. Δεν κοιτάγαμε ούτε τα γιαούρτια, ούτε τα αυγά, ούτε τις καρέκλες που μας πετούσαν, ούτε τίποτα. Να σωθούμε κοιτάγαμε, τι να κοιτάξουμε;".

Ορισμένοι από τους δράστες μόλις μπήκαν στην αίθουσα άρχισαν να πετούν αυγά, γιαούρτια και καρέκλες στους διαιτητές, που τράπηκαν σε φυγή από την έξοδο κινδύνου.

Κάποιοι μάλιστα, ήρθαν στα χέρια με διαιτητή και βοηθούς πάνω στον συνωστισμό που δημιουργήθηκε, επειδή η πόρτα από την οποία τράπηκαν σε φυγή αρχικά ήταν κλειδωμένη. Ευτυχώς, το κλειδί ήταν πάνω στην πόρτα που άνοιξε γρήγορα, αλλά μέχρι να συμβεί αυτό, δημιουργήθηκε συνωστισμός και εκτός από τα επεισόδια, ορισμένοι έπεσαν στο έδαφος και κάποιοι άλλοι ποδοπατήθηκαν!

Ο απολογισμός ήταν τρεις τραυματίες βοηθοί, ενώ και άλλοι είχαν... ενθύμια από την επίθεση. Ο Δημήτρης Σαμοϊλης, βοηθός Football League, έχει ένα σκίσιμο στο φρύδι από ένα κεσεδάκι γιαούρτι. Την Τρίτη (19/4) το πρωί ο διεθνής βοηθός Γιάννης Τουμπακάρης υποβλήθηκε σε εξετάσεις και διαπιστώθηκε ότι έχει υποστεί θλάση στο πόδι ενώ ο βοηθός Super League Γιώργος Κουντουρέλης, κάταγμα στο χέρι, στο οποίο μάλιστα, του τοποθετήθηκε νάρθηκας.

"Τρέχαμε να σωθούμε!"

Sport24.gr. Δεν ήταν λίγοι μάλιστα, αυτοί που εξέφραζαν την απορία τους για το πώς διέρρευσε ο χρόνος και ο τόπος του σεμιναρίου. Επίσης να σημειωθεί ότι σε άλλα σεμινάρια υπήρχε - έστω και διακριτική - παρουσία αστυνομικής δύναμης κάτι που, για άγνωστους λόγους, δεν συνέβη το βράδυ της Δευτέρας (18/4).

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

TAGS ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ