ΕΛΛΑΔΑ

Αρκετές αλλαγές στον πίνακα διαιτησίας από τον Περέιρα

ΚΥΠΕΛΛΟ / ΤΕΛΙΚΟΣ / ΑΕΚ - ΠΑΟΚ / PREGAME (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
Περέιρα EUROKINISSI SPORTS

Ο Βίτορ Μέλο Περέιρα προτίθεται να κάνει αρκετές αλλαγές στον πίνακα διαιτησίας ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου, σύμφωνα με σημερινό δημοσίευμα.

Ο Πορτογάλος αρχιδιαιτητής της ΚΕΔ, Βίτορ Μέλο Περέιρα, έχει πάρει την απόφαση για να κάνει αρκετές αλλαγές στον πίνακα διαιτησίας στη μεγάλη κατηγορία ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου, σύμφωνα με σημερινό δημοσίευμα της "Live Sport".

Δεν αποκλείεται μάλιστα ο αριθμός να ξεπεράσει και τους δέκα από το σύνολο των 24 που απαρτίζουν αυτή την στιγμή τον πίνακα διαιτητών της Super League Σουρωτή. Μάλιστα, οι αλλαγές αυτές επηρεάζουν και αρκετούς από τους διεθνείς ρέφερι.

Δεν επηρεάζονται σύμφωνα με το ρεπορτάζ οι Σιδηρόπουλος, Παπαπέτρου και Παπαδόπουλος, αν και οι δυο πρώτοι ήταν οι εκλεκτοί για τον τελικό του Κυπέλλου, αλλά τελικά προτιμήθηκε η λύση του Ισπανού, Νταβίδ Φερνάντεθ Μπορμπαλάν.

Συγκεκριμένα, από τον πίνακα των διεθνών κοντά στην έξοδο φέρονται να βρίσκονται οι Κομίνης, Καλογερόπουλος, Μάνταλος και Αρετόπουλος, ενώ οι Διαμαντόπουλος, Σκουλάς, Τζήλος και Ζαχαριάδης ακούγονται ως οι πιθανότεροι για να τους αντικαταστήσουν.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ