ΕΛΛΑΔΑ

Αποκαλύψεις Μπέου στο "Koriopolis"

Αποκαλύψεις Μπέου στο "Koriopolis"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Γιάννης Καϋμενάκης κατέθεσε ότι δεν έδωσε ποτέ χρήματα για τον αγώνα Αστέρας Τρίπολης – Ολυμπιακός Βόλου που είναι στο κατηγορητήριο. Τι αποκάλυψε ο Αχιλλέας Μπέος.

Με αποκαλύψεις από τον Αχιλλέα Μπέο και την κατάθεση του εκ των ιδιοκτητών του Αστέρα Τρίπολης Γιάννη Καϋμενάκη, ως μάρτυρας κατηγορίας, συνεχίστηκε το πρωί της Δευτέρας 3/4 στο Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων η δίκη του "Koriopolis".

Ο πρώην ιδιοκτήτης του Ολυμπιακού Βόλου αποκάλυψε ότι πριν από 20 ημέρες έφτασε στο γραφείο του ένας φάκελος με απομαγνητοφώνηση από την ΕΥΠ μιας συνομιλίας ανάμεσα στον πρώην πρόεδρο του Παναθηναϊκού Νικόλα Πατέρα και τον Μάκη Ψωμιάδη η οποία δεν έχει συμπεριληφθεί στην δικογραφία, για τον αγώνα Αστέρας Τρίπολης – Ολυμπιακός Βόλου 2-1 (12/3/2011) που περιλαμβάνεται στο κατηγορητήριο.

Σε αυτήν ο Νικόλας Πατέρας φέρεται να λέει ότι "μίλησα με τον Καϋμενάκη και δεν ισχύουν αυτά που μου είπες για τον Μπέο", ότι ο πρώην ιδιοκτήτης των "ερυθρόλευκων" δεν ζήτησε τίποτα και ότι "έπαιξε στα ίσια το παιχνίδι".

Στη δικογραφία υπάρχει μία άλλη συνομιλία Πατέρα – Ψωμιάδη όπου ο δεύτερος ισχυρίζεται πως άκουσε ότι ο Αχιλλέας Μπέος πήρε 500.000 ευρώ για να δώσει το ματς.

Στην κατάθεση του ο Γιάννης Καϋμενάκης υποστήριξε, μεταξύ άλλων, ότι ο Αχιλλέας Μπέος δεν του ζήτησε ποτέ 500.00 ευρώ για τον συγκεκριμένο αγώνα και ότι δεν ξέρει τίποτα για στημένα παιχνίδια.

Ο Αχιλλέας Μπέος κατέθεσε στο δικαστήριο την συγκεκριμένη συνομιλία και ζήτησε να συμπεριληφθεί στην δικογραφία (απόφαση θα παρθεί στην επόμενη συνεδρίαση). Επίσης, κατέθεσε μία επιστολή στην οποία - όπως είπε - αναφερόταν ότι "υπάρχουν κι άλλες συνομιλίες άκρως ενδιαφέρουσες οι οποίες σκοπίμως δεν βρίσκονται στη δικογραφία" και ότι η συνομιλία που του απέστειλαν είναι ένα δείγμα από αυτές.

Τέλος, παρατήρησε ότι στο παραπεμπτικό βούλευμα υπάρχει συνομιλία του Μάκη Ψωμιάδη με τον Νικόλα Πατέρα στις 27 Αυγούστου 2011 στην οποία αναφέρεται ότι ο Μπέος εθεάθη τότε στο καζίνο του Λουτρακίου και έπαιζε με τα χρήματα που υποτίθεται ότι απέσπασε από τους ανθρώπους του Αστέρα Τρίπολης για το συγκεκριμένο παιχνίδι.

Την περίοδο εκείνη ο Αχιλλέας Μπέος ήταν προφυλακισμένος στις φυλακές Ναυπλίου ενώ τόνισε ότι η εισαγγελική εντολή για άρση του τηλεφωνικού απορρήτου είχε λήξει από τις 10 Μαϊου. "Ποιος έδωσε εντολή στην ΕΥΠ να συνεχιστούν οι απομαγνητοφωνήσεις μετά το Μάιο και από ποιον έγιναν οι απομαγνητοφωνήσεις αυτές;" αναρωτήθηκε ο πρώην ισχυρός άνδρας της ομάδας του Βόλου.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ