ΕΛΛΑΔΑ

Αποφεύχθηκε επίθεση στον σύνδεσμο του ΠΑΟΚ στην Ομόνοια

Συνοδεία αστυνομικών δυνάμεων οδηγέιται στο Εφετείο Αθηνών ο 29χρονος συλληφθείς που φέρεται να σχετίζετα με τις αποστολές φακέλων με εκρηκτικούς μηχανισμούς στον πρώην πρωθυπουργό Λουκά Παπαδήμο αλλά και σε αξιωματούχους της Ευρωπαϊκής Ένωσης, την Κυριακή 29 Οκτωβρίου 2017.
(EUROKINISSI/ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ)
Συνοδεία αστυνομικών δυνάμεων οδηγέιται στο Εφετείο Αθηνών ο 29χρονος συλληφθείς που φέρεται να σχετίζετα με τις αποστολές φακέλων με εκρηκτικούς μηχανισμούς στον πρώην πρωθυπουργό Λουκά Παπαδήμο αλλά και σε αξιωματούχους της Ευρωπαϊκής Ένωσης, την Κυριακή 29 Οκτωβρίου 2017. (EUROKINISSI/ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ) EUROKINISSI

Περίπου 200 άτομα, κάποιοι εκ των οποίων με διακριτικά της ΑΕΚ, επιχείρησαν να προσεγγίσουν την είσοδο της πολυκατοικίας στην οποία στεγάζεται ο Σύνδεσμος του ΠΑΟΚ στην Αθήνα.

Το περιστατικό σημειώθηκε το βράδυ της Πέμπτης (10/5) στα γραφεία του Συνδέσμου του ΠΑΟΚ στην οδό Μενάνδρου 58, στην Αθήνα.

Οπαδοί της ΑΕΚ κινήθηκαν το βράδυ της Πέμπτης οργανωμένα από τον σύνδεσμο των Εξαρχείων προς την Πλατεία Κάνιγγος, πιθανόν με κατεύθυνση τον σύνδεσμο οπαδών του ΠΑΟΚ που βρίσκεται στην περιοχή της Ομόνοιας.

Διμοιρίες των ΜΑΤεμπόδισαν τους οπαδούς της ΑΕΚ να συνεχίσουν μόλις έφτασαν στην οδό Χαλκοκονδύλη. Σημειώθηκαν περιορισμένης έκτασης επεισόδια και τους απώθησαν πίσω στα Εξάρχεια.

Στην περιοχή του κέντρου έχουν ληφθεί αυστηρά μέτρα από την Αστυνομία, ώστε να εμποδιστούν τυχούσες «συναντήσεις» ενόψει του τελικού κυπέλλου Ελλάδος στο ποδόσφαιρο μεταξύ ΑΕΚ-ΠΑΟΚ, που θα διεξαχθεί το ερχόμενο Σάββατο στο ΟΑΚΑ.

Photo αρχείου: Eurokinissi

Πηγή: News247.gr

TAGS ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ