ΕΛΛΑΔΑ

Από Νοέμβρη και βλέπουμε ο Γιάχος

Από Νοέμβρη και βλέπουμε ο Γιάχος
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο πρώην διεθνής ρέφερι, Θανάσης Γιάχος, τραυματίστηκε ξανά, δεν τρέχει τα τεστ φυσικής κατάστασης ενώ μένει στον πάγο τουλάχιστον μέχρι τις εκλογές της ΕΠΟ.

Εκτός αγώνων τουλάχιστον μέχρι τον Νοέμβριο θα μείνει ο Θανάσης Γιάχος. Ο πρώην διεθνής ρέφερι υπέστη υποτροπή σε μυϊκό τραυματισμό εξαιτίας του οποίου είχε αποχωρήσει στα τεστ φυσικής κατάστασης στις αρχές Αυγούστου και δεν θα τρέξει μαζί με τους Θάνο, Μάνταλο την ερχόμενη Παρασκευή 16/9.

Σύμφωνα λοιπόν, με όσα λέγονται στην ΚΕΔ θα έχει το δικαίωμα να τρέξει από τον Νοέμβρη και έπειτα. Τόσο για τον Γιάχο πάντως, όσο και για τους άλλους δύο κατηγορούμενους διαιτητές στην υπόθεση της «εγκληματικής οργάνωσης» για τους οποίους υπάρχει εισαγγελική πρόταση παραπομπής σε δίκη, τους Σπάθα και Δημητρόπουλο δηλαδή, αλλά και για τους ρέφερι που προκάλεσαν διαμαρτυρίες στο περσινό πρωτάθλημα (όπως ο Παππάς) υπάρχει συμφωνία κυρίων έπειτα από απαίτηση της συμμαχίας να μην ορίζονται μέχρι νεοτέρας.

Και αν νικήσει στις εκλογές της ΕΠΟ στις 26 Οκτώβρη, η παράταση Γραμμένου που έχει προαναγγέλλει ότι θα αλλάξει ο πίνακας διαιτησίας, οι προαναφερόμενοι ρέφερι και αρκετοί άλλοι, δεν έχουν μέλλον.

TAGS ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ