ΕΛΛΑΔΑ

Απίστευτο ξύλο σε διαιτητή και επόπτη στην Ηλεία

Απίστευτο ξύλο σε διαιτητή και επόπτη στην Ηλεία

Σε ρινγκ μετατράπηκε ο αγώνας ανάμεσα στον Ηρακλή Πύργου και του Άφοβου Βροχίτσας με τους ποδοσφαιριστές των γηπεδούχων να ξυλοκοπούν άγρια διαιτητή και επόπτη. (VIDEO)

Το δάσος, το βουνό, ο καθαρός αέρας και το γαλήνιο τοπίο προφανώς και δεν λένε τίποτα στους πρωταγωνιστές αυτού του βίντεο που παρότι πηγαίνουν κάθε φορά στο γήπεδο με βασικό σκοπό να διασκεδάσουν τώρα επέλεξαν να μετατρέψουν τον αγώνα ποδοσφαίρου σε πυγμαχία.

Η εισαγωγή αφορά τον αγώνα ανάμεσα στον Ηρακλή Πύργου και τον Άφοβο Βροχίτσας για τη Β' κατηγορία της ΕΠΣ Ηλείας (!).

Ο αγώνας κυλούσε με το σκορ στο 1-1 έπειτα από δύο πέναλτι που είχε υποδείξει ο διαιτητής Γεωργακόπουλος. Η επίμαχη φάση έγινε στο 85' όταν και ο διαιτητής πρώτα υπέδειξε πέναλτι για τους φιλοξενούμενους και στη συνέχεια μέτρησε κανονικά την εύστοχη εκτέλεση.

Έτσι, οι γηπεδούχοι στη συνέχεια πρώτα επιτέθηκαν στον επόπτη και στη συνέχεια στον διαιτητή παρά τις φιλότιμες προσπάθειες των αντιπάλων τους για να σταματήσουν. Ο διαιτητής στη συνέχεια διέκοψε το παιχνίδι.

Όλα αυτά φυσικά μας θυμίζουν όσα έγιναν στα Καμένα Βούρλα, όπου και εκεί σε αγώνα τοπικού πρωταθλήματος ο διαιτητής είχε πέσει θύμα ξυλοδαρμού.

Δείτε όλα όσα έγιναν στο παιχνίδι Ηρακλής Πύργου - Άφοβος Βροχίτσας στο βίντεο που ακολουθεί:

TAGS ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ